Am primit la redactie, marti 26 mai 2020, un filmulet din care se poate vedea cum din reteaua publica se scurgea apa pe strada Fagetului din Dumbrava Nord, zona Poligon. Din informatiile primite impreuna cu filmulete si imaginile pe care vi le prezentam, aflam ca acesta scrugere de apa din reteaua publica dureaza cam de 24 h, interval in care cei de la Compania de Apa Somes nu au intervenit pentru a remedia situatia, astfel ca mai multi oamenii de pe aceasta strada sunt disperati, deoarece pe langa apa cauzata de fenomenele meteorologice s-au trezit si cu apa sub forma de risipam pentru care contribuabili platesc mai mult decat e cazul.

Zalau - De 24 de ore curge apa dintr-o retea publica, iar compania de Apa "Somes" nu face nimic. 1

Mai mult din spusele oamenilor se pare ca aceasta Companie de Apa “Somes”, care colcaie de PNL-isti, nu prea vrea sa investeasca in Zalau si implicit in zona unde se verifica des situatii in care tevile vechi de pe timpul lui Ceausescu cedeaza. O avarie de genul aceasta s-a verificat si duminica, 24 mai 2020, cand a fost oprita apa pentru reparatii, iar seara teava a cedat din nou. In ce priveste sesizarile scrise acestea s-au facut din luna martie, dar se pare ca fiind prea multi in compania respectiva nu au reusit sa se decida cine sa se ocupe de acesta situatie, oamenii ne-au transmis ca vor revenie cu alte sesizari si cine stie pana la alegerile din toamna sau din decembrie, cineva se va gandi totusi sa rezolve aceasta situatie.

Evident ca suntem dispusi sa auzim si sa publicam si varianta Companiei de Apa “Somes”, pana atunci invitam partidele locale si doritorii de scaune in administratia locala si judeteana sa introduca in programul electoral schimbarea de atitudine a acesti companiei fata de salajeni, dar si schimbarea tevilor de apa, dat fiind ca observam deseori umflarea facturile cu pierderi nejustificate.

Zalau - De 24 de ore curge apa dintr-o retea publica, iar compania de Apa "Somes" nu face nimic. 2

 

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.