De cate ori nu ati primit prin email sau prin sms, iar mai nou pe whatsapp si facebook ca ati devenit marele castigor al unui premiu fabulos, atat incat sa nu-i duca mintea pe unii ca e doar o farsa, care poate avea si consecinte neplacute, furt de identitate si date bancare.

Astfel ca pentru a nu fi victima unei infracţiuni de înşelăciune, poliţiştii din cadrul IPJ SALAJ, vă recomandă să nu luaţi în considerare eventuale mesaje în care sunteţi desemnat câştigător, fără temei, al vreunui concurs/sondaj organizat de diferite firme.

Ceea ce trebuie sa faceti dacă primiţi mesaje sau apeluri pe telefoanele mobile, sa sunaţi operatorul de telefonie pentru a vă confirma dacă intra-adevar este în derulare vreun concurs sau vreo campanie de premiere a abonaţilor.

Foarte important sa nu trimiteţi sume de bani în anumite conturi sau prin orice alte mijloace, fără să fiţi siguri că în schimbul lor puteţi primi ceea ce vi se promite! Cereţi cât mai multe date despre persoana care vă solicită sumele sau propuneţi o întâlnire pentru a se legitima şi să o puteţi verifica!

De asemenea, indemnul IPJ Salaj pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor este sa apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

In caz ca deveniti “fericitul” castigator al unui astfel de premiu, va rugam sa ne informati si pe noi,pentru ai anunta si pe ceilalti de o eventualitate tentativa infractionala.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.