Consiliul Județean Arad a dat startul lucrărilor de turnare a stratului de uzură pe drumul județean Dieci-Dezna, marcând astfel un moment semnificativ în cadrul strategiei de modernizare a infrastructurii rutiere din zonă. Această inițiativă este o dovadă a angajamentului autorităților în a oferi cetățenilor și șoferilor condiții optime de circulație și siguranță pe șoselele județului.

Proiectul cuprinde atât turnarea stratului de uzură, cât și întărirea malurilor, reprezentând cea mai mare investiție realizată vreodată în cadrul acestui drum județean. Acest lucru va asigura nu doar o suprafață netedă și rezistentă a drumului, ci și o structură stabilă și sigură pentru a preveni deteriorările viitoare și a reduce necesitatea unor intervenții frecvente de întreținere.

Cu o lungime totală de 11,2 km, drumul județean Dieci-Dezna devine astfel un punct de legătură esențial între DN7 Arad-Deva și stațiunea Moneasa. Această conexiune facilitează nu doar circulația rutieră, dar și accesul către destinații turistice populare din regiune, contribuind astfel la dezvoltarea economică și turistică a zonei.

Acest proiect este doar una dintre componentele amplei strategii de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Arad, care vizează modernizarea a nu mai puțin de 750 km de drumuri județene.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii