Asociația ProTeatru aduce teatrul mai aproape de comunitățile rurale prin intermediul turneului spectacolului “ACASĂ”

0

Asociația ProTeatru aduce teatrul mai aproape de comunitățile rurale prin intermediul turneului spectacolului “ACASĂ”, un eveniment deosebit ce va avea loc în perioada 19 iunie – 22 iunie, vizitând comunele Hida, Jibou, Marin, Cehu Silvaniei și Șimleul Silvaniei.
Acest turneu are o importanță deosebită pentru mediul rural, acolo unde accesul la cultură și teatru este adesea limitat. Tema spectacolului, care explorează experiențele și trăirile românilor din diaspora, este de o relevanță deosebită în aceste comunități, unde mulți locuitori au legături strânse cu cei plecați în afara țării.
Partenerul de transport pentru acest turneu este Cento Trans, care susține inițiativa de a aduce arta teatrală în inima acestor comunități rurale.
Proiectul este organizat de către Asociația ProTeatru, având ca scop principal facilitarea accesului la cultură și artă în Zalău și în întreg județul Sălaj
Proiectul este co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), marcând astfel un pas semnificativ în încurajarea și promovarea culturii și a artelor în această regiune.
Pentru mai multe informații și detalii despre programul și locațiile spectacolelor, vă rugăm să urmăriți canalele oficiale de comunicare ale Asociației Proteatru.

ACASĂ
Regie Adina Lazăr
Dramaturgie Alexandra Felseghi
Scenografie Andreea Tecla
Distribuția: Pamela Iobaji, Irina Sibef, Ana Turos, Christian Har, Dan Boldea
Producător: ProTeatru

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii