(foto facebook Aurelian Pavelescu)

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu si-a exprimat luni, 18 mai 2020, pozitia fata de afirmatiile facute de europarlamenarul Cristian Terhes in exclusivitate pentru TransilvaniaTv.ro, aflat sambata la Zalau. Avocatul in mainile caruia se afla destinul si renasterea Partidului National Taranesc Crestin si Democrat, partid istoric al Romaniei, sustine pe deplin declaratiile facute de europarlamentarul salajean.

Pavelescu intr-o postare pe o retea de socializare a scris urmatoarele:

“Cristian Terheș a anunțat astăzi care va fi poziția sa și a PNȚCD în cadrul Parlamentului European: promovarea Europei națiunilor, apărarea suveranității naționale și a drepturilor și libertăților fundamantale. Aceasta este doctrina istorică a PNȚCD, care se va face auzită pentru prima dată în PE.”

Aurelian Pavelescu “PNL a devenit un partid toxic și anti-național, pus în slujba unor grupuri de interese nelegitime”

De asemenea, Pavelescu sustine atacul socant facut de Cristian Terhes la adresa PNL-lui, partid aflat in acest moment la guvernare.

“Susțin declarația lui Cristian Terheș că PNL a abandonat și latura națională și pe cea liberală, adevăr cunoscut de toți românii, dar ocolit printr-o propagandă mincinoasă. Din contră, PNL a devenit un partid toxic și anti-național, pus în slujba unor grupuri de interese nelegitime, și principalul partid susținător al poliției politice, care a uzurpat și conduce de fapt acest partid. PNȚCD este singurul partid istoric din politica românească”

a mai scris Pavelescu pe Facebook.

 

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.