Lucian Bode, ajuns ministru la MAI dupa ce a facut sute de km de autostrada, a fost tinta unui atac (cu ocazia protestului facut de politistii in ce priveşte aplicarea legii salarizării) din partea fostului secretar de stat la Ministerul Muncii in timpul guvernului Cioloș și fost membru PLUS, Valeriu Nicolae.

Aceasta a cerut in mod ironic intr-o postare pe facebook de ce politistii “nepriceputi” nu traiesc si ei cum a trait Bode impreuna cu familia sa cu 15 lei pe zi…Valeriu a scris in postare ca ar fi făcut calculele chiar pe baza declaraţiilor de avere depuse de catre ministrul Lucian Bode.

Dupa o aluzie la doctoratul secretat de catre acesta, Valeriu i-a facu deja recensamantul ministrului de interne, inainte sa inceapa in toata tara,  intai la familie “om cu doi copii și nevastă” si mai apoi la bunuri “o casă de 335 de metri pătrați la Zalău (cat 6 apartamente cu două camere) și un apartament de 56 de metri patrați in Cluj plus Mertan”. Pe urma fostul secretar de stat a concluzionat ca Bodea “pricopsitul” a reusit sa traiasca “in 2020 cu suma de 15 lei pe zi băăăă, lacomilor! Adică cu energie solara, un covrig și un pahar cu lapte de fiecare pe zi”. De aici si intrebarea de ce “nepriceputi” nu ar putea sa faca si ei la fel.

Dincolo de ironie fostul secretar are si o invitatie extrem de pertinenta care ar putea fi onoarata chiar de catre partidele din opozitie ( sau de catre oricine mai are simt civic) si anume a intreba Agentia Nationala de Integritate cum se poate trai ca un ministru “cu 450 de lei pe luna si din banii aia sa platesti si datorii la banca pe langa intretinere, mancare, imbracaminte, rechizite, masina, taxe si alte acareturi”?

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

 

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii