Polițiștii bihoreni au finalizat cercetările și au propus trimiterea în judecată a unei orădence, bănuită că ar fi delapidat peste 285.000 de lei din banii unei asociații de proprietari.

Vineri, 28 februarie 2020, conform Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadru au finalizat cercetările față de o femeie de 57 de ani, din municipiul Oradea, bănuită de săvârşirea infracțiunilor delapidare în fomă continuată și fals în înscrisuri sub semnatură privată în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni o bănuiesc pe aceasta că, în perioada 2013 – 2015, în calitate de contabil și casier al unei asociații de proprietari din municipiul Oradea, ar fi falsificat semnăturile locatarilor, și-ar fi însușit în mod repetat și ar fi folosit în interes personal 285.024 de lei din banii asociației.

In ultimi ani, in tara, asociatiile de proprietari s-au confruntat destul de des cu aceasta problemă. Protagonisti au fost fie casieri, fie chiar presedinti acestor asociati. iar de multe sumele sustrase au fost greu recuperate, deoarece cei vinovati fie nu au proprietati pe numele lor pentru a li se pune sechestru, fie au pensii sau salarii foarte mici din care nu li se pot opri prea multi bani.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.