Bistrița-Năsăud, România – Via Transilvanica, un traseu care simbolizează conexiunea și își are originile în Poarta Transilvaniei, a fost selectat să participe într-o competiție majoră de recunoaștere a valorii patrimoniului cultural din Europa. Acum, cu toti avem ocazia să contribuim la succesul acestui proiect semnificativ prin votul pentru Premiul Public Choice Award 2023 în cadrul prestigiosului concurs Europa Nostra Award.

Acest proiect, care reprezintă un demers complex de conservare și promovare a tradițiilor și moștenirii culturale din regiune, a primit o nominalizare deosebită în competiția europeană. Drumul Via Transilvanica îmbină istoria și natura într-o experiență unică pentru turiști și localnici deopotrivă.

Pentru a susține acest proiect extraordinar, toți cei interesați sunt încurajați să participe la votul online pentru Premiul Public Choice Award 2023. Este o oportunitate de a face diferența și de a sprijini eforturile depuse pentru protejarea și promovarea patrimoniului cultural european.

Votarea este deschisă până la data de 28 august și poate fi făcută accesând link-ul: https://vote.europanostra.org/.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii