Trei miniștri la Business Forum Nord-Vest Zalău 2024

0
Business Forum Nord-Vest Zalău 2024
Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Business Forum Nord-Vest la Zalău în 2024

Patronatele din Transilvania se vor aduna la Zalău în data de 16 februarie a.c., la complexul Brilliant Parc, pentru cel mai amplu forum de afaceri organizat vreodată în județul Sălaj. Business Forum Nord-Vest (BFNV) este o inițiativă a Organizației Patronilor Sălaj și beneficiază de sprijinul partenerilor precum Uniunea Națională a Patronatului Român și alte asociații economice din Nord-Vestul țării.

Trei miniștri la Business Forum Nord-Vest Zalău 2024

Business Forum Nord-Vest Zalău 2024 propune un cadru propice pentru interacțiunea antreprenorilor cu autoritățile la nivel național și local, aducând în prim-plan miniștri cheie din domeniile economiei, cercetării și energiei. Invitații de marcă includ pe Ștefan Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Sebastian Burduja, ministrul energiei, și Bogdan-Gruia Ivan, ministrul cercetării, inovării și digitalizării. De asemenea, vor fi prezenți și Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, precum și Ioan Lucian, președintele UNPR.

USR Salaj

Business Forum Nord-Vest Zalău 2024

Agenda evenimentului acoperă subiecte precum bunăstarea antreprenorilor români, relaționarea în mediul de afaceri, managementul eficient și educația elitelor societății. Participanții vor avea oportunitatea de a asculta prezentări din partea unor experți precum Victor Tudoran, managing partner la Queenable, Flavian Cătălin Pah, consultant în investiții financiare, sau Mircea Barna, antreprenor și investitor în România și Germania.

Business Forum Nord-Vest Zalău se diferențiază prin faptul că este conceput “pentru antreprenori, de la antreprenori”, oferind nu doar discuții relevante, ci și oportunități de networking și prezentare a firmelor participante. Organizatorii mizează pe succesul evenimentului, anticipând ca BFNV să devină cel mai important forum de afaceri în zona Nord-Vest în anul 2024, atrăgând atât personalități de marcă din lumea afacerilor, cât și reprezentanți ai autorităților locale și regionale. TransilvaniaTV.ro este partener media al evenimentului.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii