Am văzut cu toții în contextul rotației guvernamentale cum greva profesorilor declanșată la comanda de PNL a împărțit lumea în cei care susțin greva profesorilor și cei care nu o susțin, dimpotrivă văd în aceasta un șantaj politic între jucătorii de la guvernare.

Vedem cum această coaliție născută din nevoie de a se menține la putere cu orice preț și în disprețul românilor se scârție deoarece PNL după ce a ajuns la putere (cumpărând maidanezi politici inclusiv din Transilvania, mai exact din Sălaj, vezi deputatul PNL de Dâmbovița) și după ce a pus umărul la instalarea coruptei Ursula Von der Liar, cu greu își desface tentaculele în fața angajamentelor luate în fața tovarășilor de criză “pandemică”. Astfel că au provocat taman în momentul rotației greva profesorilor, interesant că după doi ani de școală online… profesorii nu s-au gândit să facă o grevă tot online.

Conform Art. 154 alin. 2 din Legea Nr. 367/2022 o grevă nu poate urmări realizarea unor scopuri politice, dar ce mai contează asta în România needucată a lui Iohannis și a plagiatorilor Ciuca & Bode. V-ați întrebat cum au ajuns acești politicieni “doctori”? Exact… cu ajutorul profesorilor care acum fac grevă… Însă, până să ne răspundă cineva la cât va mai dura șantajul profesorilor și cât va fi dispus guvernul rotat sau nu să cedeze, am dori să sa punem câteva întrebări profesorilor preluate de la Asociația Civică Stop Discriminării Cetățenilor, iată care sunt:

De ce nu ați făcut grevă pe starea de Urgență?
De ce nu ați făcut grevă pe starea de Alertă?
De ce nu ați făcut grevă când s-au impus restricții?
De ce nu ați făcut grevă când ați impus masca pe fața copiilor?
De ce nu ați făcut grevă când s-a impus certificatul Covrig?
De ce nu ați făcut grevă când s-a impus vaxx?
De ce nu ați făcut grevă când s-a impus școala online?
De ce nu ați făcut grevă când s-a impus testarea elevilor?

Până să primim raspuns la aceste întrebări, am decis să vă arătăm cam care este situația salariilor în Ministerul Educației, unde, dacă te duci la București pentru o echivalare de master făcut și neplagiat în străinătate, nu au nici măcar un copiator decent, în schimb, iată ce salarii au domnii și doamnele din minister și de la care ar putea fi luați bani și dați profesorilor care încă se mai chinuie să facă bani din meditații…

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Cât va mai dura șantajul profesorilor și alte întrebări adresate lor... 3

Cât va mai dura șantajul profesorilor și alte întrebări adresate lor... 4

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii