Sambata, 16 mai 2020, am cerut preotilor salajeni, din doua confesiuni diverse, ortodoxa respectiv greco-catolica, sa ne spuna cum se vor desfasura slujbele pe perioada de alerta. Au avut amabilitatea sa ne vorbeasca parintele Rus Vasile de la parohia ortodoxa “Adormirea Maicii Domnului” si parintele Ciprina Robotin, de la parohia greco-catolica “Sfanta Familie”.

“Slujbele bisericesti se vor desfasura potrivit instuctiunilor din partea sfintei Patriarhii si bine-nteles in concordanta cu masurile luate in aceasta perioada de pandemie” ne-a spus parintele Rus Vasile, care ne-a explicat cand si cum se va face spoveditul pentru credinciosi ortodocsi.

“Programul nostru liturgic va fi cel dinaintea starii de pandemie, desigur cu respectarea normelor de siguranta prevazute de Guvernul tarii noastre si cu reglementarile aprobate de ierarhi nostri, din episcopia de Oradea”, ne-a declarat parintele Ciprian Robotin, care ne-a indicat si unde se va desfasura slujba pentru credinciosi greco-catolici. In materialul filmat aveti mai multe detalii cu privire la cum se vor desfasura slujbele in perioada starii de alerta.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.