(foto Digi24)

Ambasada Romaniei in Italia a transmis, sambata 23 mai 2020, cetățenilor români care optează să se deplaseze în România pe calea următoarele:

La frontiera de vest a țării sunt operaţionale opt puncte de trecere a frontierei pentru efectuarea formalităţilor de control atât pe sensul de intrare în România, câ t şi pe sensul de ieşire din România, pentru traficul de persoane, respectiv automărfare (în funcţie de specificul fiecărui punct), după cum urmează:
➡️ P.T.F. Petea – judeţul Satu Mare
➡️ P.T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare
➡️ P.T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor
➡️ P.T.F. Borş – judeţul Bihor
➡️ P.T.F. Vărșand – judeţul Arad
➡️ P.T.F. Turnu – judeţul Arad
➡️ P.T.F. Nădlac I – judeţul Arad
➡️ P.T.F. Nădlac II – judeţul Arad

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, sunt operaționale pe teritoriul Ungariei două linii speciale pentru transportul persoanelor cu microbuze/autocare, cu intrare/ieşire în/din România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş.

Intrarea în România prin punctele de frontieră de la graniţa româno-ungară se realizează în regim permanent (24/24 de ore), indiferent de mijlocul de transport folosit, cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei.
Autorităţile maghiare au informat că tranzitarea frontierei dintre Austria şi Ungaria se realizează în intervalul orar 21.00 – 13.00 (ora României).

Ambasaada Romanieiei in Italia reaminteste că, la intrarea în România, pe lângă controlul specific de frontieră, are loc completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată.

Pentru informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional dar şi pentru evitarea timpilor mari de așteptare de la granița dintre România și Ungaria, sunttei invitati să consultați comunicatele oficiale ale Poliției de Frontieră Române https://www.politiadefrontiera.ro) și aplicaţia Trafic on-line la adresa: http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.