foto sursa Tvr1

În general, Marcel Ciolacu pozează și se filmează ca un om echilibrat, familist, credincios…De când a fost dată jos Dăncilă de la șefia PSD-ului, singura lui grijă a fost să-și construiască treptat imaginea de om moderat.

Cu siguranță, rotativa nu s-a decis acum, rotativa s-a decis încă din timpul pandemiei, când psdiștii lui Ciolacu nu și-au deranjat colegii de coaliție în privința încălcărilor fundamentale ale românilor și afacerilor cu măști, ventilatoare sau izolete. Ciolacu știa ce urmează și s-a ținut departe de putere până trecea pandemia, acum iată-l ajuns premier. Peste noapte, după ce coaliția ne-a mărit prețurile cu 100% din cauza tembelismului Uniunii Europene în materie de sancțiuni care ne-au făcut rău nouă, a găsit soluția, cel puțin la nivel de declarații, de a micșora prețurile cu 10%.

Cu toate acestea, “moderatul” Ciolacu nu s-a putut abține atunci când, în timp ce făcea obișnuitele declarații de presă, Șoșoacă a intervenit și l-a acuzat că parlamentarii opoziției nu au fost lăsați să vorbească. În loc să răspundă la acuzație, liderul partidului, care voia cote rose în rândul psd-istilor (adică o persoană să ocupe un post doar pentru că este femeie), iată că atunci când o femeie a ajuns în parlament prin forțe proprii, o jignește și o insultă, nu înainte de a încerca o manipulare ieftină cu “ambasada Rusiei”, de parcă am fi obligați să întreținem relații de orice fel doar cu America senilului Biden.

“Mergeți la Ambasada Rusiei”, a fost replica lui Ciolacu. “Du-te la America și linge-i clanța! Ați vândut țara Americii, împreună cu toate resursele României”, a răspuns Șoșoacă. Moment în care ‘moderatul’ Ciolacu și-a pierdut controlul. “Doamnă, sunteți o mincinoasă ordinară”, a spus acesta. Acum întrebarea este, dacă, Ciolacule, nu ești în stare să te abții de la o banală provocare din partea unei senatoare, fie ea și Șoșoacă, oare cum te vei comporta cu alți premieri fără scrupule (precum Blinken) și cinici (vezi Nehammer)? Să sperăm că măcar în cazuri cruciale (Schengen, razboi) pentru România te vei abține de la jigniri și insulte în calitate de premier…

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii