Consilierul judetean PNL, Claudiu Birsan cu ocazia retinerii pentru 24 ore a lui Vasile Cota, presedintele Volei Municipal Zalău de catre procurorii salajeni, a declarat in premiera pentru TransilvaniaTV.ro:

“Cred ca sunt foarte indreptatit sa discut despre acest subiect deoarece in calitatea mea de consilier local am avertizat in multiple randuri asupra faptului, ca aceasta finantare care se acorda anual clubului sportiv municipal, clubului de volei, nu este cheltuita corespunzător cu scopul pentru care a fost acordata. Ori de câte ori s-a discutat despre bugetul acestui club am votat împotriva cu colegii mei di grupul de consilieri locali PNL, semnalând asupra faptului ca acolo este un management dezastruos. Un manager care de a lungul timpului a îndepărtat susținerea financiara, chiar a multor oameni de afaceri din judet, a îndepărtat susținerea publicului, deoarece in ultimele perioada erau din ce in ce mai putini susținători la aceste meciuri. Practic, in cei patru ani nu numai ca sa cheltuit o suma imensa de bani, dar a fost afectata si imaginea orasului, deoarce a fost o perioada numai de scandal, amenzi primite de la Federație, litigii cu jucători, cu antrenori. Sunt lucruri care au pus o pata neagra pe imaginea Zalaului. Am avertizat de multiple ori, crede ca de aproape zece ori in acest mandat asupra faptului ca aceasta finantare nu isi atinge practic scopul, insa vad ca nimeni nu a avut urechi de auzit.”

Claudiu Birsan despre Volei Muncipal: "patru ani de scandaluri" 1

“Sigur ca eu nu doresc rau nimanui, insa aceasta siuatie, nu poate ramane practic fara urmari, pentru ca este o suma foarte mare de bani, care este imputabila in aceasta speta. Oarecum am un sentiment de ciuda pentru faptul ca macar ceilalti colegi din opozitie, pe langa noi cei din grupul consiler PNL, daca s-ar fi opus acestei finantari poate in unele situatii am fi reusit sa aduna o majoritate ca sa impiedicam acest lucru, mie ciuda ca sunt patru ani pierduti, pentru voleiul salajean si zalauani. Sunt patru ani de scandaluri” a mai spus Claudiu Birsan.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.