Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Ursula von der Liar, aleasa cu sprijinul PNL-ului din Romania, ne-a obisnuit deja cu incalcarile vietii private, asa ca Uniunea Europeana se pregateste sa mai produca una prin introducerea unei “cutiei negre” pentru automobile. Chiar din aceasta vara, incepand cu 6 iulie regulamentul european va contine noi cerinte de omologare pentru automobile.

Printre cerinte se va regasi obligativitatea de a instala un dispozitiv care sa fie capabil sa franeze sau sa corecteze traiectoria automobilului daca acesta detecteaza in drumul sau ceva obstacole, dar va fi necesar si instalarea la bord a unei cutii negre. Aceasta cutie nu este altceva decat un dispozitiv de localizare prin GPS . Dupa ce va fii instalat, va permite monitorizarea traseului parcurs de catre automobil, dar va permite si adunarea de informatii cu privire la modul de conducere a automobilului si reconstruirea dinamicii in cazul unor eventuale accidente. Practic, sub pretextul “sigurantei rutiere” vom avea de a face cu o monitorare zilnica, in stil Big Brother, a masinii noastre personale.

USR Salaj

Daca aveti deja pe masina anumite dispozitive de monitorizare promovate de catre unele companii de asigurare, o sa fiti obligati  sa cumparati alta, una impusa chiar de catre UE. Nu stim daca in cazul producatorilor de astfel de dispozitive contractele de catre Ursula se vor face tot prin sms si secretizate sau sotul va fii angajat la una din fabricile lor cum a fost in cazul vaccinurilor. Cert este ca, exista riscul ca in caz de accident, daca aveti deja un dispozitiv de acest gen pe masina si veti mai pune unul impus de Ursula Von der Liar, ca cele doua dispozitive sa furnizeze informatii diferite cu privire la accident.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii