Atentie imagini care va pot afecta emotional!

Era pe la începutul anului 2023 când Ministerul Apărării a dezmințit “fake news”-ul cu privire la faptul că ordinul de clarificare a situației militare nu are nicio legătură cu războiul din Ucraina. Cu toate acestea, acum vedem cum în mai toate județele aceste ordine de “clarificare” se intensifică, iar unii dintre noi le primesc după o perioadă demnă de un roman de Alexandre Dumas, adică după 20 de ani. Acest lucru se petrece pentru că în toți acești ani de pace, cei care au supt din plin bugetul țării pe ideea că ne apără țara, nu au avut vreme să le trimită. Așa că ce s-au gândit dacă tot a venit această perioadă economică dificilă? Au hotărât să ne tulbure și mai mult liniștea, pentru a ne distrage atenția de la dezastrul creat de guvernarea “coaliției”, în ideea că nu ei sunt de vină, Putin de vină…

Printre cei care au primit ordinul de “clarificare” recent mă număr și eu. După un moment de normală neliniște, am realizat că în ceea ce mă privește, ordinul de chemare este chiar o oportunitate de a clarifica anumite lucruri (inclusiv gradele promise) și de a le spune, pentru că cineva trebuie să le spună, indiferent de cât de surdă și oarbă este populația. Pe vremea când am făcut eu armata se spunea că cel care o face este bărbat, iar cel care nu o face este de două ori mai bărbat, ca absolvent de teologie datorită unei prea înalte măști bisericești greco-catolice de la Oradea, nu am reușit să obțin acea hârtie care să-mi permită să evit serviciul militar și, într-un fel, chiar dacă nu mi-a convenit, a fost mai bine așa, pentru că o experiență în plus nu strică niciodată Evident când a fost vorba de alții, minciunile “nevinovate” ale episcopului nu au mai contat. Astfel, că am ajuns să petrec 6 luni în armată, dintre care trei la Zalău sub “marele” Hexan și alte trei la unitatea din dealul Florilor din Dej.

La Dej am ajuns pentru că, pe vremea respectivă, un tip maghiar avea ceva pile la Tiberiu Marc, fostul președinte de Consiliul Județean din Sălaj, și nu dorea să facă instrucție prea multă. Așa că a rămas să sape pe unde îl trimitea Hexanul cu trupa. În ceea ce privește perioada de la Zalău, am realizat cât de gregari erau cei care ne comandau, supuși obedienți și total lipsiți de curaj, mai ales când ar fi trebuit să identifice autorul unei glume proaste făcute pe seama mea, pentru care mi-au dat mie 5 zile de arest, așa că ce să mai vorbim în cazul unei situații de război. De altfel, unul dintre cei care aveau o putere vremelnică pe atunci peste militari a ales să iasă din sistem și să se dedice fotografiei…și a făcut bine pentru că în caz de război sigur l-aș fi trecut pe lista de inamici în ciuda timpului scurs de atunci.

La Dej trebuie să spun că mi-a plăcut. Condițiile de cazare nici măcar nu se comparau cu cele din Zalău, iar calitatea comandanților era ceva mai bună decât cea manifestată la Zalău. În plus, acolo am avut posibilitatea de a circula cu tancul, cu elicopterul, de a trage liber cu mitraliera, de a-mi testa limitele fizice, de a cunoaște mai bine realitatea în ce privește situația militarilor angajați, dar mai ales de a vedea cum un general și nu un amărât de colonel se preocupa cu adevărat de situația soldaților, încât să te facă să te simți mândru că ești sub comanda lui.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Acum să nu înțelegeți că aș fi dispus, în caz de război, în orice condiții, să-mi apăr țara, asta pentru că ceea ce noi considerăm țară nu mai există. Acum dacă ai merge pe front să lupți, nu ai lupta pentru interesele poporului, ci pentru niște indivizi care au destructurat statul în cele mai mici detalii, inclusiv la nivel de Constituție, în care un judecător poate să-și permită să nu mai respecte Constituția și legile țării, dacă acestea contravin directivelor birocraților de la Bruxells. Mulți din generația mea au prins din plin propaganda rămasă de pe timpul lui Ceaușescu, cum că românii ar avea cea mai mare încredere în armată, dar dacă asta este valabil în cazul altora, absolut nu este valabil în cazul meu. Nu pentru că aș fi Gigi Contra… ci pentru că, în caz de război, nu o să văd în linia întâi pe cei care, așa cum v-am spus, au supt din plin bugetul cu avansări de grad pentru presupuse merite pe timp de pace.

Sunteți convinși că în caz de război, dacă nu o tăiați din țară înainte ca Iohannis să declare legea marțială, ca să nu piardă alegerile coaliția PE SE DE-trădători liberali, ii așteaptă linia întâi pe front, indiferent de câți copii sau bătrâni or avea acasă? Nu de puține ori am auzit pe unii naivi care spun că: “Apăi pe noi nu ne duce, că avem peste 35 de ani.” Fiti siguri ca în caz de război, cei care acum vă vorbesc despre “fake news”-uri și “clarificări” o să vă pună în situația în care ori o tăiați peste graniță, dupa ce v-au usurat de niște euroi (ca vad ca leul nu v-a mai fi acceptat nici în numerar ca sa alimentat profiturile băncilor ce ne-au jupuit din plin), ori o să deveniți carne de tun și nu doar voi, ci și copiii și soțiile voastre și asta nu pentru ceea ce ați jurat, adica să apărați țara, ci pentru interesele unor derbedei demoniaci care au pus mâna pe putere la nivel planetar și care acum au inclusiv în România marionetele lor fără scrupule dupa ce au “penetrat” guvernele natioanle.

De la ordinul de “clarificare” a situației militare la carne de tun e doar un pas... pardon doar un vot. (Atentie imagini care va pot afecta emotional!) 1

Sunteți siguri că vreți să vă sacrificați “pentru țară”, în timp ce tovarăși și urmașii lui Ciolacu & Ma Ciuca își vor face veacul pe nu știu ce litoral sau să vă puneti viața în pericol pentru “patriotismul” desant al “doctorului” Bode? Pe mutul de la Cotroceni, Iohannis și a lui nevasta nici măcar nu-i bag în ecuație, pe aceștia o să-i găsiți direct la schi în Austria… asta pentru că pentru ei Schengenul nu o să fie o problemă. O problemă o să fie pentru noi, astia lălaiați, când vameșii o să ne întrebe: “Cât e ceasul?” cam cum ne întrebau când eram constrânși să plecăm din țara, pe care ne-au furat-o unii polticieni care cred că toți o să punem botul să “o apărăm”, ca să -si salveze ei pielea si puterea.

De la ordinul de “clarificare” a situației militare la carne de tun e doar un pas... pardon doar un vot. (Atentie imagini care va pot afecta emotional!) 2

Da, trebuie să ne apărăm țara, insa nu de cei care nu ne-au declarat război, ci de cei care, în ciuda dezastrului provocat în Ucraina pentru interesele americanilor, continuă să provoace Rusia, fiind constienti ca e o țară care din păcate (sau din fericire, văzând degradarea la care a ajuns Vestul “democratic”) are mult mai multe resurse, atât economice cât și umane, decât își poate imagina un prostanac de la NATO.

Să ne mai întrebăm ceva, după ani de-a rândul în care au ținut cu dinții să distrugă și să reducă Armata Română, cu promisiunea că dacă le dăm miliarde si miliarde de euro anual (sustrase de la infrastructura, educatie si sanatate), NATO ne va proteja, cum de acum tot noi, cei de la care s-a furat pâinea de la gură, “trebuie să apărăm țara£ în caz că niște nemernici britanici sau “euroatlantici”, cu complicitatea marionetelor vandute de la București, reușesc să atragă România în războiul din Ucraina, asta pentru ca industriașii de armament să poată continua să facă profituri uriașe, “până la ultimul ucrainean” sau posibil daca nu ne trezim pana la ultimul roman?

Să vă fie foarte clar: dacă acum nu vă manifestați împotriva coaliției și a nănașului său, Iohannis, riscăm să devenim carne de tun din plin. Dacă nu înțelegeți proporțiile dezastrului din Ucraina, la care au contribuit și marionetele de la București, vă invit să urmăriți nu “știrile adevărate” din “surse oficiale”, ci “fake-news-urile” publicate pe rețelele de socializare, înainte ca cenzura prezentată de Ursula să intre în vigoare cu al sau “Digital Service Act”.

V-ați imaginat vreodată, după atâta propagandă pro-NATO, pro-UE, că în România, după mai mult de 30 de ani de la Revoluție, ne vom pierde drepturi fundamentale și sănătatea pentru profitul unor multinaționale cu complicitatea celor de la București? Că daca nu luptăm cu inamici de acasă, ne vom pierde dreptul de a decide ce să ne inoculăm sau nu în corp? ne vom pierde dreptul de a decide ce să ne inoculăm sau nu în corp? Că, dacă veți protesta împotriva unui politician ca Bode, veți risca mai ceva ca pe timpul lui Ceaușescu? Nu? Atunci imaginați-vă de ce ar fi în stare aceștia în timp de război, dacă în timp de pandemie au fost în stare să ne împiedice să ne tratăm și să ne lase să murim de la o “simplă gripă” cum spunea Iohannis pentru a vindele dozele de la Pfizer, să ne arunce părinți și frați și surorile în saci, goi ca pe niște câini, să ne discrimineze în sărbători creștine și cât și mai câte pe care unii le-ați uitat. Însă cei care uitați riscați să plătiți așa cum plătesc acum ucrainenii care se caiesc amarnic de a fi votat un mascarici doar de dragul de a rade, asta pentru că de la o situație de “clarificare” până la una în care să devenim carne de tun e doar un pas, adică un vot…și oricât ați spune unii că nu contează alegerile, să nu vă plângeți când politica se va ocupa de voi că vreți că nu vreți.

De la ordinul de “clarificare” a situației militare la carne de tun e doar un pas... pardon doar un vot. (Atentie imagini care va pot afecta emotional!) 3

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii