Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Asa se pare…Ursula von de Leyen a sustinut pe data de 8 mai 2021 ca UE – prin Comisia Europeana – a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care “s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023”.

Informația cu privire la acest contract a fost semnalata si comentata de europarlamentar salajean Cristian Terhes pe pagina sa de facebook, care trage niște concluzii pertinente deoarece e cat evident ca acest contrat si aceste vaccinari asa cum a subliminat si europarlamentarul nu au legatura cu combaterea pandemiei sau cu sănatatea noastră, ci cu controlul populației.

USR Salaj

Europarlamentarul pornește de la premiza ca “daca ei DEJA stiu ca in 2022 si 2023 europenii vor mai avea nevoie de inca 4 doze de vaccin anti-Covid”, atunci e clar că actualul vaccin nu produce imunitate, pentru ca daca ar produce nu ar mai fi necesara vaccinarea in 2022 si 2023. Prin urmare, subliniaza Terheș afirmatia (repetata des de prim-ministrul Cățzu) ca oamenii se “imunizeaza” dupa aceste vaccinuri,  este FALSĂ!

Un alt aspect ridicat de Terhes in concluziile sale este si aceea a modului in care vor vi convinsi oamenii sa se vaccinaze cu aceste 1.8 miliarde de doze de vaccin, având in vedere că se lasa acum greu vaccinati, în ciuda “beneficiilor” (discriminatori) promise de noua ministră a sănătății. De aici si intrebarea europarlamentarului, ce măsuri abuzive vor folosi guvernanții pe viitor să injecteze acele doze?

Cristian Teheres intr-una din concluziile sale afirmă că: “Ursula recunoaste ca acel “certificat” de calatorie este, in fapt, unul de vaccinare, de aici si intrebarea noastră la care deja știm răspunsul că Ursula von de Leyen este o mincinoasa, deoarce lipsa gratuitatii testelor asa cum s-a promis la votarea pentru introducerii adeverintei/certificatului verde  nu va facilita circulatia oameniilor, in interiorul UE,  ci va servi pentru a controla daca oamenii s-au vaccinat si au adus profit companiilor farmaceutice.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii