Europarlamentarul Cristian Terhes atac frontal la Iohannis si la guvernul PNL, in ce priveste numarul de cazuri covid. Pe facebook europarlamentarul scrie despre un ordin de reducerea a numarului de teste in contextul alegerilor parlamentare. Salajeanul a facut si o marturisire personala legata de infectarea cu Sars Cov 2.

“Retorica guvernamentala ca numarul de cazuri de Covid a scazut in Romania se bazeaza pe manipularea realitatii -scrie Terhes intr-o postare pe facebook- ca urmare a faptului ca, in urma unui ordin, incepand cu data de 24 noiembrie a scazut numarul de testari Covid. In fapt, insa, numarul de imbolnaviri este in crestere, lucru pe care vi-l pot confirma doctorii”.

“Si eu am avut Covid”

“Despre ordinul cu reducerea numarului de teste incepand cu data de 24 noiembrie stiu pe cont propriu, continua Terhes- pentru ca si eu am avut Covid iar dupa perioada de carantina, cand am dorit sa-mi fac din nou test, mi s-a spus ca-l pot face doar cu programare. Am mers si la un laborator privat care, la fel, mi-a spus ca pot face test doar cu programare, ca nu iau mai mult de 10 pe zi, iar incepand cu data de 24 noiembrie nu mai fac teste. Am intrebat de ce, iar raspunsul a fost ca “asa li s-a spus de sus”.

Iohannis si actualul guvern PNL pur si simplu calca pe morti pentru voturi

“Iohannis si actualul guvern PNL pur si simplu calca pe morti pentru voturi”, mai declara Cristian Terhes. “Nu sunt suficiente paturi in spitale pentru cei gravi bolnavi, mastile pe care ne obliga sa le purtam sunt neconforme, nu exista proceduri pe care oamenii sa le urmeze pentru a sti ce sa faca daca au simptome de Covid, oamenii mor pe capete din neglijenta sau nepasare, personalul medical din spitale este extenuat, in schimb Iohannis si Orban o dau inainte cu alegerile. Europarlamentarul isi termina postarea cu urmatoarea concluzie: “In 2015 “au trebuit sa moara oameni” ca Iohannis sa-si puna “Guvernul meu”. Acum mor oameni ca Iohannis sa-si puna si “Parlamentul meu”. Un partid si un guvern care e nepasator la dramele umane din aceasta perioada nu poate aduce nimic bun pentru Romania”.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.