Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

România la feminin este o inițiativă pornită de la firul ierbii în cadrul Partidului REPER care vizează egalitatea de gen în inima societății noastre. Femei și bărbați care împărtășesc aceeași viziune, s-au strâns împreună în jurul unui scop comun: acela de a construi o societate echitabilă și mai bună pentru noi toți. 

În centrul acestei mișcări stau femeile care simt din ce în ce mai acut nevoia de schimbare. Fiind motivate de poveștile sfâșietoare ale altor femei, fie că este vorba de violență, de refuzul de a fi ascultate și îngrijite corespunzător, femeile din România la feminin sunt hotărâte să acționeze, prin politică, la construirea soluțiilor de care avem atât de multă nevoie. 

USR Salaj

Suntem conștienți de provocările prezente: corupție crescută, servicii publice dezumanizate, o societate apatică și decizii politice luate fără o responsabilitate minimă. Pentru a schimba aceste realități credem că participarea femeilor la masa deciziilor este vitală. 

Marți, 29 august, ora 20.00, vă invităm la un eveniment online în cadrul căruia vom discuta despre ce le-a motivat pe aceste femei să facă pasul spre politică și despre necesitatea ca acestea să fie la masa deciziilor. Vom vorbi despre reprezentare, schimbare și provocările pe care femeile le întâmpină zilnic în țara noastră.

România la feminin își propune să recunoască și să promoveze contribuția femeilor în politică și în societatea românească, lucru ce aduce o perspectivă inovatoare și empatie în medii în care acestea sunt adesea absente de la masa deciziilor.

🔗 Link Zoom pentru eveniment: https://us02web.zoom.us/j/89152701250?pwd=blUvSnBTMW1WblYycEE4dHFPMkplZz09

Meeting ID: 891 5270 1250

Cod: 950981

 

Alătură-te mișcării noastre. Fii schimbarea pe care o vrei în România!

Eveniment online organizat de România la Feminin 1

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii