Premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor care au încercat să dea jos guvernele PSD prin violențe de stradă și au cumpărat parlamentari ca să cadă guvernul Dăncilă, că urmează un an electoral extrem de complicat, iar pericolul cel mare este reprezentat de “extremism” și nu de prețurile care au explodat din cauza politicilor liberale. Pentru faptul că în România un kg de brocoli costă mai punțin decât o ceapă de vină sunt alții…

Conform surselor politice ale celor de la Știripesurse.ro, Ciucă le-ar fi cerut liberalilor să trateze cât se poate de serios partidele AUR și SOS (partidul Dianei Șoșoacă), pentru că reprezintă un pericol real.

“Trebuie să înțelegem că bătălia cu toate curentele extremiste, de dreapta sau de stânga nu mai este una de conjunctură, ci o luptă la nivel european împotriva extremismului și pentru menținerea stabilității în țară. Și nu trebuie să ne temem să ducem această luptă”, ar fi spus Nicolae Ciucă, citat de Știripesurse.ro.

Este o practică destul de răspândită în politică să se acuze opoziția sau adversarii politici de extremism, o formă de manipulare și de demagogie. Această tactică are scopul de a denigra și discredit pe cei cărora li se adresează acuzațiile și de a câștiga sprijin popular din partea celor incapabili de a înțelege manipularea practicată de liberali.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii