Pe zi ce trece Italia se scufunda intr-o dictatura ce aduce foarte multa cu dictaturile sovietice, nu degeaba le place sa cante “Bela Ciao” (un cantec preluat de comunisti din Cizma).

Guvernul de la Roma este expresia clara a ceea ce se poate petrece cu o democratie, cand puterea intra pe mana unor oameni fara nici un fel de scrupule. Bancherul Mario Draghi responsabil pentru soarta Greciei, a fost chemat de actualul presedinte aflat pe final de mandat, Sergiu Mattarella, la inceputul anului 2021 sa formeze un guvern intr-un timp, declarat de acesta “timpul constructorilor” ( un limbaj dublu, tipic masoneriei) pentru a pune bazele unei “noi stagiuni”.

Stagiunea era ceea de a introduce certificatul digital, denumit la noi “certificat verde” cu scuza pandemiei, doar ca aceste contaminari s-au produs pe baza aparitilor noilor variante cauzate tocmai de  vaccinarea in masa la care prin santajarea populatiei de catre guvernul Draghi, Italia a ajuns printre “campioane”. In timp ce UK si Israelul au inceput sa-si puna problema eficientei utilizarii “certificatului verde” si chiar sa-l elimine, in Italia unde dupa 3 dose de vaccin infectarile continua sa creasca, guvernul in loc sa-si recunoasca falimentul continua sa introduca noi si noi restrictii si asta totul sub occhi Justitei una dintre cele mai corupte din Europa.

E de cateva zile sentinta Curtii de Apel din regiunea Lazio in care judecatorul a arata ca datorita protocolului criminal al ministrului Santatii, Roberto Speranza, medici nu au putut trata pacienti, astfel ca s-a ajuns la faimoasa cifra de 130.000 de decese. Pentru ca guvernul sa evite o avalansa de cereri de despagubiri, Consiglio di Stato sau altfel spus Curtea lor Suprema de Justitie s-a grabit sa declare ca acel protocol nu a fost altceva decat niste “recomandari”, desi medici care si-au respectat juramantul, chiar pe baza acestui protcol au fost hartuiti ori au fost exclusi sa profeseze. S-a ajuns pana in situatia in care un medic di Mantova, Giuseppe De Donno care a vindecat pacientii pe baza de plasma (un tratament foarte ieftin si eficient) sa fie “sinucis”.

Nimic din ce a facut acest guvern Draghi nu a fost pentru vindecarea populatiei si eliminarea virusului, ci totul a fost programat pentru a face ca italieni sa accepte “certificatul verde”. Culmea psihozei de masa a fost atins cand la manifestari si spectacole culturale in locuri deschise se puneau garduri chipurile pentru a impiedica circulatia virsului. Incet incet, cei care refuzau vaccinarea au inceput sa fie exlcusi de la viata sociala si s-a ajuns pana intr-acolo incat au cerut certificat digital conditionat de vaccinare si la locurile de munca. In Italia acesta a fost introdus intr-un moment am zice noi deloc intamplator, in 15 octombrie 2021. Cam in aceeasi perioada mai exact pe 16 octombrie 1943 veneau introduse in Italia “legile pentru apararea rasei” prin care erau exclusi evrei de la diverse activitati si locuri de munca. Acum regimul lui Draghi, ca de asta vorbim, a gasit dusmanul in cei care au indraznit sa puna la indoiala naratiunea oficiala cu privire la vaccinare. In Occident, in special cei de stanga si globalisti nu accepta nici un fel de comparatie dintre situatia evreilor de atunci si ceea a nevaccinatilor exclusi de la diverse activitati si de la locul de munca. Pacat ca nu mai traieste Eva Kor o fsupravietuitoare a Holocaustului, nascuta in Port (Salaj) si decedata inaine de izbucnirea pandemiei, ca sa ne vorbeasca despre experienta ei in calitate de “geamana Mengel” daca ar fi fost de acord cu acest mod de a inocula populatia de catre diversele guverne europene pe baza unor contracte in care s-au ascuns clauzele.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

De cand a fost introdus certificatul “verde” in Italia cazurile au explodat, asta pentru ca multi din cei care aveau certificatul se credeau protejati si au dat crezare vorbelor bancherului Draghi care afirmase ca acest instrument “da garantia ca nu se vor regasi printre persoane infectate”. Ca sa intelegi situatia de ex. in localitatea Imola unde sunt multi salajeni plecati la munca sau deplin integrati acolo, in 20 ianuarie numarul a fost 897 de cazuri, pe cand anul trecut tot pe 20 ianuarie numarul de noi cazuri a fost de 6…. In ciuda tuturor falimentelor acest guvern “european” doreste introducerea certificatului si pentru intrarea in supermercaturi, iar angajati acestora sa aiba obligatia de a controla ca cei care nu sunt vaccinati sa poate cumpara doar bunuri de prima necesitate. Va imaginati scena? Adica, intrat in supermercat dupa ce ti-a cumparat si pus toate in cos, la iesire sa fii controlat daca ai cumparat doar bunuri de prima necesitate.

Ca sa vedeti pana unde a ajuns regimul Draghi, ieri politia italiana a impiedicat intrarea unui grup de avocati la Inalta Curte de Casatie si Justiție a Italiei care doreau sa consemneze o petitie impotriva acestui certificat. Daca in Romania credeti ca batalia pe certificatul verde s-a terminat va inselati e suficient sa va uitati la fumatul Citu si la declaratiile lui Rafila. Sa nu uitati ca majoraitatea restrictiillor si aberatiilor, guvernele liberale le-au copiat de la guvernele Conte si Draghi, insa la noi judecatori i-au mai temperat de aici si necesitatea unora de a schimba Constitutia nu atat ca sa va apere drepturile, ci ca sa vi le incalce.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.