Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezlantuit impotriva guvernatilor, acuzandu-i ca vor sa vanda perlele economie romanesti.

Acesta acuza pnl-isti ca “Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora!” a scris Ciolacu pe Facebook.

“Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată.

#PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!” a subliniat Ciolacu.

“Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există!” a mai arata presdintele interimar PSD.

Acesta a concluzionat ca “PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată!!!”

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.