Transilvaniatv.ro a fost primul ziar online care a semnalat ca un judecator de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat ca dr. Raed Arafat nu este seful DSU, asta dupa o postare a avocatei Monei Petrut, o persona extrem de curoajoasa si serioasa. Inca multi nu realizeaza implicatiile legale acestei constatari, dar cu timpul vor intelege ca de doi ani am fost supusi la abuzuri inimaginabile de catre o persona care practic a uzurpat functia de sef al Departamentului de Situatii de Urgenta.

Astazi, chiar de 1 aprilie 2022, avocata Petrut a revenit cu alte detalii despre aceasta situatie halucinata. Ea a anuntat ca i-a fost comunicata Incheierea de sedinta din 28.03.2022, in care judecătorul de la C.A. Alba Iulia a constatat ca dr. Raed Arafat este secretar de stat la Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) , dar nu este sef al Departamentului pentru Situații de Urgență (D.S.U.). Aceeasi incheiere de sedinta i-a fost comunicat Guvernului, M.A.I-ului si D.S.U-ului astfel ca premirul palagiator Ciuca nu v-a mai putea invoca o pretinsă necunoastere a situatiei cu privire la inexistenta unui sef al DSU.

Avocata a transmis si un avertisment clar premierului ca o eventuala numire al lui Raed Arafat in aceste conditii l-ar transforma in complice la uzurparea functiei D.S.U si va suporta consecintele. Acum ramane de vazut daca si premierul Ciuca va avea aceeasi atitudine sfidatoare fata de Constitutie si legiile Statului, precum a avut Raed Arafat in timpul “pandemiei”.

Nu este o pacaleala! Arafat nu este seful DSU! 2

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.