Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Pentru medicul militar dr. Valeriu Gheorghiță, fostul șef al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, pandemia de Covid a însemnat avansări remarcabile în grade și funcții, atât în domeniul civil, cât și în cel militar, și, potrivit presei tabloide, chiar o relație amoroasă cu o actriță faimoasă. Cu privire la meritele care au stat la baza acestor avansări, opinia publică nu are cunoștință. Campania de vaccinare pe care a coordonat-o nu a avut un succes fulminant, ba dimpotrivă și pentru asta-i mulțumim lui Dumnezeu pentru că poporul nu s-a lăsat păcălit de alegerea lui Iohannis.

Nu ne interesează cu cine și-o pune Gheorghiță, dar totuși, de ce la bulgari și nu pe litoralul românesc? 1

USR Salaj

Derbedeul de la Cotroceni care ne spunea că e vorba doar de o “simplă gripă”, pentru a intra în gratiile elitei mondiale și a prinde un post la NATO, dupa ce a intrat in jocul dea “imunizarea” a încercat o manipulare subtilă prin alegerea lui Gheorghita, de a influența oamenii să se vaccineze, o manipulare de care mulți nu au fost conștienți. Însă, în politică și în astfel de perioade, nimic nu este lăsat la voia întâmplării și lucrurile nu se întâmplă ci se petrec, adică cineva le conduce într-o anumită direcție. Oamenii au tendința de a fi atrași și fascinați de aspectul unor “frumuseți”, iar persoanele fără scrupule folosesc aceste “frumuseți” pentru a câștiga încrederea populației, a obține favoruri sau a influența opinii și decizii ale populației. Având în vedere că in Romania populația feminină are o pondere mai mare decât populația masculină în aproape toate județele, este evident că alegerea lui Gheorghita a fost parte dintr-o strategie de manipulare și nicidecum nu s-a ținut cont de capacitatea acestuia de a pricepe efectele devastatoare ale unei experimentări în masă a unor produse genice pe care s-a lipit eticheta de “vaccinuri” și ca să folosim chiar cuvintele lui cam totul s-a facut “ad labam”. Credeti ca nu erau experti in boli infectioase in Romania, care sa aiba si un indice H? Pentru cei care nu stiti indicele H, sau indicele Hirsch, este un criteriu pentru a cuantifica prolificitatea și impactul științific al unui virolog expert, bazat atât pe numărul publicațiilor, cât și pe numărul de citări primite in cadrul publicatiilor stiintifice de profil.

Nu ne interesează cu cine și-o pune Gheorghiță, dar totuși, de ce la bulgari și nu pe litoralul românesc? 2

Dar nu despre efectele vaccinurilor facute “ad labam” vrem să vă vorbim, chiar dacă moartea lui Berlusconi a survenit după a treia doză și nici despre rujul buzelor sau indicele H inexistent a lui Gheorghita, ci despre modul cum înțeleg aceste “personalități” inventate peste noapte să răsplătească România care cu atâta generozitate le-a oferit grade și implicit beneficii materiale, bani mai mulți pentru a-și petrece vacanțele mai mult sau mai puțin meritate în locuri care fac concurență directă celor din țară. Nu vă întrebați ce semnal transmite acest gen de “playboy” al României faptul că se scaldă în jacuzzi pe plaiurile vecinilor bulgari, când România are atâtă nevoie de promovare și atragerea de turiști pe plaiurile noastre și hotelurile noastre, pentru a aduce bugetului nostru mai mulți bani? Evident că fiecare e liber să meargă unde vrea, dar dacă ai manifestat acel patriotism deșanțat în timpul isteriei pandemice, de ce nu ai manifesta și un pragmatism patriotic in ce priveste turismul local, dat fiind și poziția și ierarhia pe care acum o ocupă în structurile Statului?

 

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii