Direcția Economică din cadrul Primariei Oradea reaminteste firmelor din domeniul IT și proprietarilor spațiilor în care funcționează companii de IT, că până la data de 31 martie 2020 pot depune cereri de reducere a impozitului pe clădiri (reducere 50%).

Facilitatea fiscală se acordă în baza unor scheme locale de ajutor de stat, parte din programul local de măsuri “Make IT în Oradea” adoptat pentru dezvoltarea sectorul local IT.

Conform Primariei Oradea, criteriile de eligibilitate sunt:Profilul de activitate (domeniul IT) Suprafaţa de minim 200 m² utilizată de către entităţi în domeniul IT

Cota de reducere a impozitului pe clădiri pentru suprafațele desfăşurate utilizate de către entități din domeniul IT este de 50% din valoarea impozitului pe clădire datorat aferent spațiilor dedicate serviciilor IT. Valoarea se calculează pe baza suprafațelor desfăşurate aferente activităților firmei/firmelor de IT, din totalul suprafeței desfăşurată a imobilului.

Cererile cu privire la reducerea impozitului se depun la registratura primăriei, ghişeele 3 și 4 (Impunere Persoane Juridice) până în data de 31.03.2020.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.