Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Senatorul Claudiu Târziu a susținut că “noi (români), nu vom fi suverani cu adevărat decât după ce vom reîntregi statul român în granițele lui firești!” subliniind ideea că tot ceea ce a fost al națiunii române trebuie să se întoarcă în granițele României. Această declarație nu implică automat o anexare în stil rusesc a teritoriilor pe care Ucraina le-a dobândit de la Uniunea Sovietică, dar l-a facut pe fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, să iasă din bărlogul său și să considere,  intr-o postare pe TwitteR că declarația nu este întâmplătoare, considerând că parlamentarul AUR Claudiu Târziu, în politica acționează ca un “idiot util”, adică cineva care, fără să analizeze prea mult, lansează mesaje care convin adversarului.

Să nu uităm că sub conducerea lui Edurad Helvig, SRI-ul nu a fost in stare să protejeze țara de jocurile pandemice facute de globalisti pentru a împiedica realgerea lui Donald Trump, care ar  fi putut elimina pericolel unui razboi la granita tarii noastre,  așa că ne putem intrebam daca nu cumva și el este un “idiot util” al americanilor “demoncrați”, bine inteles primatul il lasam lui Iohannis cel care a dat gazele pe o șapcă…

USR Salaj

Obișnuit cu comploturile fostul șef al SRI cum “nu crede in coincidente” a mai adaugăt printre alte că există o coincidență interesantă între declarațiile lui Târziu și ale liderului de extremă dreapta maghiar, László Torocskai, care la scurt timp după Târziu afirmă că Ungaria ar trebui să recupereze teritorii de la Ucraina.

Hellvig și-a încheiat postarea cu trei întrebări care-l chinuiau în gând: “Când vorbește de normalizarea relațiilor cu Rusia, la care perioadă „normală” se referă? Ca să știm cum să ne pregătim… Când și-a lansat lista pentru euro-parlamentare, de ce a ales Italia și nu ținuturile pe care le revendică? Doar n-o fi pentru voturi… Când s-a regăsit în cuget, simțiri și punctaj cu politicianul maghiar, dl Târziu era în Cc sau în Bcc?

Din aceste trei intrebari ne putem da seama că candidatul SRI la prezidențiale nu-si doreste o normalizare a realtiilor cu o piata de desfacere imensă pentru producatorii romani, mai bine e sa ne vindem pe nimica toata produsele in Occidentul care ne-a lăsat afara din Schengen. De ce sa nu aleaga un candidat de la oricare partid ar fi el sa-si lanseze lista intr-o tara in care sunt milioane de romani care au emigrat in timp ce Helvig veghea la bunastarea Romaniei?

La ultima întrebare, ne întrebăm dacă, după ce și-a dat demisia sau a fost demis, Eduard Hellvig mai are încă acces la emailurile politicienilor aflați în vizorul SRI-ului. Nouă ni se pare că Hellvig sugerează o posibilă interceptare a emailurilor atunci când vorbește despre “regăsirea în cuget și simțiri” a lui Târziu cu politicianul maghiar în CC sau BCC. În domeniul securității informatice, din motive de securitate și confidențialitate, este recomandat să folosești funcția de Blind Carbon Copy (BCC) atunci când trimiți un mesaj de email către un număr mare de persoane, și nu CC (Carbon Copy), unde adresele vor fi vizibile tuturor destinatarilor și aceștia vor ști că mesajul a fost trimis și către alți destinatari.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii