În câteva zile, 3 ciobani au adunat 35.000 like-uri și 2 milioane de vizualizări pe site-urile de socializare !

Oameni simpli, neștiuți, izolați în munți au intrat în casele noastre și sunt modele datorită ție,cititorule! Ei ne-au învățat că fiecare are rostul lui în viață. Poate acesta a fost rostul lor: ca în momente de izolare să ne ajute cu înțelepciunea lor.

O viață întreagă avem întrebări:

Cine face lumea? Ce e viața? Unde ne ducem?  Cum e cerul?

Un om dintr-un cătun are răspunsul lui pentru întrebările tale. L-a aflat dormind sub cerul liber, păzind oile. Nu din cărți, ci din sufletul lui. Înțelepciunea lui ne dă de gândit…Oare suntem pe poteca cea bună?

Români Fără Privilegii: Izolați Fără Pensie ,Înțelepți și Singuri...Doar Pădure și Dumnezeu (video) 1

„Corpul aiesta a omului e lut, dar scânteia dumnezeiască, sufletul, se duce la Dumnezeu. Tăte-s trecătoare. Pe lumea asta nu e nimic. E un vis. Așe cum te-ai culca deseară și te scoli dimineață.”

Aceasta este ultima rămășita din neamul nostru autentic. In aceste suflete, sălășluiește Hristos si ei in El. Sunt cei mai filozofi dintre filozofi, și pe cât de simpli par, acolo e ințelepciunea si Taina cunoașterii in Dumnezeu.

Tu, cel care ești cu noi aici, ai un like plin de omenie, pentru că ai reușit să faci ce nu au făcut instituții, timpul, cărțile de istorie.

Ai făcut dreptate, om de omenie! Ei merită aprecierea ta!

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.