Cel mai mare târg de nunţi din Sălaj, ajuns la cea de-a VII-a ediție, și-a deschis porțile în data de 3 noiembrie la Glamour Events Halls Zalău (clădirea din spatele Primăriei Zalău), în organizarea cotidianului Magazin Sălăjean. La târgul „Happy Wedding” sunt prezenți expozanţi din toată Transilvania şi se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi, la parterul şi etajul clădirii. Sâmbătă și duminică târgul se va desfăşura între orele 10 – 20. În fiecare zi vor avea loc extrageri la tombola târgului, valoarea totală a premiilor fiind de peste 9.000 de euro.
La târg participă producători şi comercianţi de costume de miri, rochii de mireasă, furnizori de servicii foto – video şi muzică, verighete și bijuterii cu diamante, formaţii de muzică uşoară şi populară, dansatori, artişti renumiți din Sălaj şi din alte judeţe, furnizori şi producători de vin, prosecco şi diverse preparate culinare super apetisante. Ziua de sâmbătă este rezervată muzicii uşoare, sesiunilor de jazz şi pop rock, iar duminică, ultima zi a târgului, vor urca pe scenă artişti şi formaţii de muzică populară.
Intrarea la târg este liberă. La Info Point se oferă bilet gratuit la tombolă. Cum ar fi să câștigi chiar tu rochia de mireasă oferită de Salonul Mylli’s din Oradea sau setul de verighete din aur de 14K oferit de Bijuteria Onyx? Urmează două zile incredibile, iar Zalăul a devenit centrul zero în materie de distracție, business și entertainment.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii