Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Nu vă lăsați păcăliți! “Scandalul Gheboasa” este o operațiune a alianței PNL-PSD menită să restricționeze și mai mult libertatea de exprimare. Trebuie să urmăriți cu atenție acțiunile acestei alianțe politice și să înțelegeți că, în contextul dictaturii sanitar-digitale care ni se pregăteste sub pretextul “protejării vieții”, nimic nu este întâmplător.

Guvernul PSD-PNL pregătește “legea vaccinării” prin care să forțeze populația să se “imunizeze”.

Acest “scandal” poate fi considerat parte dintr-o serie de manevre psihologice cu scopul influențării populației pentru a accepta anumite obiective ale paraziților care dețin puterea și care se străduiesc din rasputeri acum să reducă la tăcere orice formă de revolta, chiar și verbală. Este ilogic să credem că înainte de “Gheboasa” nu au mai existat artiști care au folosit exprimări licențioase pe diferite scene ale țării sau în videoclipuri publicate pe rețelele de socializare.

USR Salaj

“Gheboasa” nu este la primul concert în care interpretează acele versuri, iar cu siguranță și la evenimentele anterioare a fost prezentă jandarmeria, care acum, într-o exagerare de zel, s-a autosesizat și l-a amendat pentru “proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, pe baza Legii nr. 61/1991, adoptată de primii comuniști care au ajuns în “parlamentul liber” al României. Să nu uităm că pe Klaus Iohannis nu l-au amendat când acesta a tulburat ordinea stabilită tot de ei prin lege… atunci când un cetățean a sesizat că nu purta mască. Organele de aplicare a legii au motivat că nu s-a făcut o constatare a contravenției în mod nemijlocit prin “propriile simțuri”…

Acum, stacheta limitării libertății individuale a fost ridicată mult, intenționat, întrucât ne așteaptă vremuri în care guvernanții vor încălca pur și simplu drepturile noaste fundamentale, daca nu actionam.  Vă reamintim cum Arafat si-a permis să declare că nu se va opri nici macar din cauza Constituției. Vă puteți imagina ce pot să facă acești paraziți când au la dispoziție toate mijloacele (jandarmerie, politie, politie locala, justitie) pentru a opresa poporul? Ei nu sunt interesați de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe ei îi interesează să nu li se tulbure ordinea și liniștea lor…

Raed Arafat sfideaza Constitutia si se crede “lege fundamentala”

De aceea, generalul Ma Ciuca și doctorul în nimic Bode au propus o lege pentru a limita protestele de stradă împotriva lor sau a oricui se află în rotativă. Ei nu vor doar limitarea acțiunilor de protest, ei vor să pună pumnul în gura celor care îndrăznesc să le lezeze “demnitățile” lor, astfel încât nimeni să nu-si poata exprima dezaprobarea față de acțiunile lor.

Doctorul” în nimic, Lucian Bode, și militarul Ciuca au impus legea care tăie protestele și protejează demnitarii de furia poporului!

Credeți că acești indivizi care au încălcat Constituția timp de trei ani le pasă și vor asculta dacă ne adresăm lor într-un ton amabil sau că vor ține cont că, în loc să îi scoatem cu forța din Guvern și Parlament, le vom reaminti că și ei trebuie să respecte legea? Nu, nici vorba!

Scandalul “Gheboasa” a fost regizat astfel încât să justifice intervenția CNA-ului asupra discursului online și pe rețelele de socializare. Discursul lui Boc (care face poc) la postul radio Napoca Live întărește această afirmație. Ce tu, ca și organizator, nu știi ce cântece au fost pregătite pentru acest spectacol și pretinzi că tânărul ghebos “să înțeleagă că limitele libertății de exprimare există”, sau de fapt intenția ta era tocmai asta, de a folosi situația creată în mod voit pentru a mai cenzura puțin libertatea de exprimare. Deoarece nu le mai este suficientă cenzurarea televiziunilor, pe care tot mai puțini oameni le urmăresc, acum ei au nevoie să-și mențină puterea prin cenzurarea oricărui discurs, sub pretextul “tulburării ordinii” sau a “indignării cetățenilor”. Untold-ul le-a oferit scena, iar ghebosul scuza, că în rest nu-i interesează de cine știe ce găo*ză, mai ales că ei sunt mai nou progresiști și au alte “gusturi”. De altfel, lumea s-a indignat și s-a tulburat cândva de acele gusturi, dar acum, prin propagandă și impunerea tot prin lege, acea “tulburare” si acele “gusturi” au devenit “normalitate”…

Poate acum veți înțelege cât de ambiguă a fost formularea legii, realizată cu intenție, pentru că să ne amintim și în perioada 1990-1991, paraziții de atunci care au preluat puterea în urma loviturii de stat din 1989, au avut nevoie să o mențină în fața celor care le amenințau puterea cu proteste, cum au fost studenții sau minerii. Acum amenințarea pentru ei vine din partea celor care refuză să fie folosiți cobai pentru profitul marilor companii multinaționale. Prin aceste legi, ei încearcă să se pună la adăpost de furia populației.

Când cetățenii se tem de guvern, avem dictatură. Însă doar când guvernul se teme de cetățeni, putem să vorbim despre democrație. Și dacă tot am amintit de spusele lui Thomas Jefferson, părintele fondator al SUA, să le cităm și pe acestea: “Arborele libertății trebuie din când în când să fie înviorat cu sângele patrioților și al tiranilor.” Pentru a evita dictatura de orice fel trebuie să înțelegem că este nevoie de sacrificiu din partea noastră a tuturor, trebuie să ieșim acum din zona de confort și să acționăm cu orice mijloace disponibile, asta pentru ca in ultima vreme nici pe justitie nu ne mai putem baza.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii