In timp ce unii vedeau un asalt asupra terasele din oras, noi am constat o timida prezenta a oamenilor pe terasele din centru. Detinatorii teraselor in ultimile zile, inainte de a intra in vigoare relaxarile anuntate de Iohannis, s-au pregatit fiecare dupa posibilitati si dupa dorinta de a renova, dar si din obligatia de a respecta masurile guvernului Orban in materie de distantare sociala.

Startul timid la terasele din Zalau si implicit din tot judetul Salaj, a fost conditionat si de vremea nu tocmai prietenoasa, pentru aceasta zi in care sarbatorim pe cei mici si dragi noua, 1 iunie 2020.

Gradul de ocupare a teraselor indica cat de sanatoasa este o economie. Dupa aceasta perioada in care presa, conditionata de CNA si de bani de la Guvern, pe timp de pandemie de a difuza spoturi de informare, atentionare si avertizare, a insistat pana la exasperare in a sta casa, spre “binele” nostru, acum fiecare dintre noi va trebui sa inteleaga ca o cafea consumata la bar sau orice alt produs, inseamna un loc de munca, pe care nu va trebui sa-l cautati pe campurile de sparanghel in Germania.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.