Este cu adevărat revoltător faptul că așa-numita “societate civilă” nu a reacționat la cuvintele generalului SRI, Anton Rog, exprimate în cadrul interviului acordat de G(ay)4media și în contextul declarațiilor legate de partidul AUR.

Sub pretextul “siguranței naționale”, care până acum a fost pusă în pericol chiar de politica guvernuelor României și de președintele Iohannis prin servilismul față de interesele americane “democratice” (adică de acei demoni care acum împing lumea spre un război mondial pentru a-și impune hegemonia și agenda demonică de pervetire, sărăcire și reducere a populației), generalul Rog afirmă că SRI este obligat de o nouă lege să intervină în cazul în care un partid utilizează “acțiuni hibride” pentru a câștiga alegerile.

În interviu, SRI-ul nu definește clar ce ar putea însemna aceste “acțiuni hibride”, deoarece este foarte ușor să etichetezi pe oricine și să afirmi despre el și partidul său că dezinformează, manipulează , este “negationist” si chiar atentează la “ordinea constituțională” dacă nu este de acord cu dorințele și declarațiile puterii controlate de la București. În același interviu, site-ul progresiștilor marxiști reproduce o întrebare din partea unui moderator (clar cu rea-credință) care, din start, acreditează partidul AUR ca fiind unul care desfășoară astfel de acțiuni și sugerează chiar o anumită finanțare externă din partea unui “potențial dușman”. Este evident că în cazul acestui partid, care amenință puterea celor de la PSD-PNL, narațiunea este că AUR ar fi finanțat de Rusia, în timp ce, probabil, dacă ar fi fost finanțat de către Soros, care promovează politici de invazie și distrugere a Europei, nu ar fi fost o problemă. Cu toate acestea, mai important decât fixațiile moderatorului cu privire la partidul AUR, este modul în care, pe baza unei legi create în luna martie a acestui an, legea 58/2023, SRI poate închide site-uri sub pretextul unui “atac hibrid asupra ordinei constituționale”.

Dacă ne gândim bine, în perioada celor trei ani de “pandemie”, am fost cu toții supuși unui atac hibrid al companiilor farmaceutice, cu complicitatea guvernelor naționale și tăcerea servicilor “secrete”, care au sponsorizat site-uri ale propagandiștilor mainstream pentru a ne induce frica de boală și pentru a accepta subversiunea ordinii sociale prin transformarea unor libertăți fundamentale garantate de Constituție în privilegii acordate de niște demenți pe bază de ce “au spus specialiștii”.

Unde a fost SRI-ul când Iohannis a mințit cu nerușinare că avem de-a face cu o “gripă simplă”? Unde a fost SRI-ul când site-ul Facebook, “platforma neutră”, și guvernele României, alcătuite din partidele PNL, USR, UDMR și apoi PSD, au blocat informații vitale despre modalitățile de tratare a bolii pentru a evita situația în care oamenii să ajungă în stadii avansate de boală și să ducă la colapsul spitalelor, distrugerea economiei și, nu în ultimul rând, acceptarea unor restricții excesive? Unde a fost SRI-ul când Facebook, deși nu plătește niciun fel de taxe pentru publicitatea pe care o deturnează de la site-urile editorilor români, se comportă ca un publisher și cenzurează informații vitale despre efectele adverse ale vaccinurilor pentru a favoriza acțiunile societății BlackRock, care deține acțiuni atât la Facebook, cât și în companiile farmaceutice? Unde a fost SRI-ul să ne spună cine din guvernul Cuțu și în ce mod au fost contractate 100 de milioane de doze, în condițiile în care populația României este de doar aproximativ 23 de milioane de persoane, care au fost plătite cu bani grei de către Statul Român si contractate pe baza mesajelor SMS între Ursula și Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, care a refuzat sistematic să se prezinte în fața Parlamentului European? Atunci nu a fost un atac la ordinea constituțională din România, la economia ei și o încălcare a drepturilor și sănătății românilor?

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

În interviu, este clar că s-a dorit amestecarea lucrurilor pentru ca oamenii să nu realizeze că aici este vorba de cenzură, chiar mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu, acum SRI-ul a primit mână liberă să închidă acele site-uri care, presupus, ar putea fi implicate în “acțiuni hibride”. Însă, miza aici este de a controla narațiunea în cazul “urgențelor” create de guvernele corupte, care acum, după “urgenta pandemică”, încep să creeze “urgența climatică” cu hărți meteorologice înroșite, pentru a manipula oamenii și a-i face să accepte alte restricții absurde si pe care anumite site-uri le-ar putea denunta jocurile. SRI nu mai lucrează demult în interesul țării și al Statului Român, ci în interesul celor care dețin temporar puterea la București, în acord cu elita parazită a lumii, care acum sugerează că AUR ar fi capabil de “schimbarea ordinii constituționale”. Căți pe Facebook ați observat că postările partidului sunt deliberat ascunse si nu pot vizionate nici macar de cei care urmaresc paginile acestuia, în schimb partidele precum PSD și PNL pot sa folosesc banii contribuabililor pentru a-și face propaganda în mod deschis, direct pe site-urile mainstream, fara nici macar ca acestea sa pună in titlu ca este vorba de o publicitate mascată? Cum pot acest general să afirme că SRI face parte din “elita mondială a serviciilor secrete”, când nu au spus absolut nimic despre nocivitatea grănelor din Ucraina și despre faptul că productia agricultorilor nostri a fost pusa in pericol pentru interesele altora? Pentru cine lucrati mă voi, în timp ce vă inventați “atacuri rusești” pentru a devia atenția oamenilor de la faptul că Iohannis și guvernele lui nu mai acționează în interesul românilor?

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii