Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

În cadrul programului „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023”, Consiliul Județean Timiș lansează un apel către pasionații de fotografie, atât amatori, cât și profesioniști, pentru a surprinde esența evenimentelor culturale desfășurate în județ. Evenimentul, intitulat „Timișul ca Destinație Turistică”, invită participanții să împărtășească momente capturate în timpul manifestărilor culturale din cadrul Capitalei Culturale, cu scopul de a promova atracțiile turistice ale regiunii.

Concursul oferă o platformă pentru cei care au capturat imagini memorabile în timpul evenimentelor organizate în cadrul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Dacă aceste fotografii reușesc să transmită farmecul și autenticitatea regiunii și pot atrage turiști din toate colțurile lumii, atunci ele pot deveni parte din campania de promovare a județului Timiș.

USR Salaj

Participanții sunt încurajați să trimită fotografiile lor pe adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro. Imaginile vor fi ulterior încărcate pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Timiș, la adresa https://www.facebook.com/cjtimis, unde vor putea fi votate și apreciate de către public timp de 15 zile.

Termenul limită pentru înscrieri este 31 august 2023, oferindu-le pasionaților de fotografie șapte zile pentru a-și trimite creațiile. Materialele primite vor fi supuse votului publicului, oferind participanților ocazia de a-și vedea munca recunoscută și apreciată de către comunitate.

În plus, cei mai talentați fotografi vor avea oportunitatea de a se face cunoscuți la nivel internațional prin intermediul unei expoziții speciale. Aceasta va fi organizată la Ambasada României din Regatul Belgiei, oferind câștigătorilor o platformă pentru a-și expune creațiile și pentru a contribui la promovarea culturii și frumuseților județului Timiș.

Detalii suplimentare și regulamentul oficial al concursului pot fi găsite pe site-ul oficial al Consiliului Județean Timiș: https://www.cjtimis.ro/…/apel-pentru-fotografi-timisul…/. Așadar, pasionații de fotografie sunt încurajați să participe și să împărtășească magia momentelor surprinse în cadrul evenimentelor culturale ale anului 2023.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii