Poliţiştii Oraşului Făget au organizat o acțiune pe raza oraşului și în zonele limitrofe, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate,au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale în valoare de  150.900 de lei.

În data de 06 martie a.c., între orele 09:00-13:00,polițiștii orașului Făget împreună cu polițiști din cadrul I.P.J Timiș-Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice,au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza oraşului și în zonele limitrofe.

La acţiuni au participat în sistem integrat pentru siguranţa şi liniştea cetăţenilor, poliţişti de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice  şi lucrători din cadrul instituţiilor abilitate (ITM, DSV, Garda Forestieră, IJJ).

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Astfel,  poliţiştii rutieri s-au aflat în trafic pentru prevenirea accidentelor, au congtrolat 150 de auto, au legitimate 180 de persoane şi au fost aplicate conform O.U.G. nr. 195/2002, 130 de sancţiuni contravenţionale . A fost constatată 1infracţiune, au fost reținute 10 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare retrase.

De asemenea, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale  la Legea 61/1991, 2 la Legea 53/2003, 5 la Legea 12/1990, 2 la Legea 171/2010 și 3 conform HG 984/2005.

La acțiune au participat 26 de polițiști, 2 jandarmi și 6 lucrători de la instituțiile abilitate.

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.