TransilvaniaTV.ro nu este doar un site, ci și un proiect de creștere, la care toți putem contribui și de la care toți putem beneficia.

În prima fază, site-ul își propune să publice știri din fiecare județ, care să ne ajute să ne formăm o idee despre cum merg lucrurile cu adevărat în regiunea noastră, ce anume se dezvoltă și ce anume este necesar să construim pentru a ajunge la standarde cât mai înalte de viață și prosperitate.

Având în vedere că politica ne condiționează viața, este absolut necesar să avem și o rubrică despre politică, unde fiecare partid are posibilitatea de a-și prezenta programul sau punctele de vedere cu privire la diferite aspecte ale politicii de zi cu zi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că tot ceea ce vor declara nu va fi supus din când în când criticilor noastre sau chiar ale dumneavoastră, prin comentariile pe care le veți lăsa la articolele noastre sau prin articolele pe care chiar voi le puteți scrie și trimite. Intenția noastră este să avem o dezbatere cât mai amplă cu toată lumea, indiferent de convingerile fiecăruia.

Partea cea mai importantă al acestui proiect este aceea de a promova dezvoltarea locală în orice domeniu de activitate. Pe site-ul TransilvaniaTV.ro, acum aveți posibilitatea de a vă regăsi într-un târg digital al serviciilor, al cererii și ofertei. Intenționăm să creăm cât mai multe legături economice atât la nivel local, cât și internațional (mai ales că avem această deschidere) pentru orice produs creat în țara noastră și implicit în regiunea noastră.

De exemplu, dacă vindeți ceapă, cartofi, etc., dorim să știm că există producători, indiferent de cât de mici sau de mari, care au aceste produse și pe care să-i ajutăm absolut să nu rămână cu marfa pe stoc. Vrem să știm despre orice marfă, indiferent de cantitate, pe care o puteți vinde sau pune în valoare, și mai ales în vânzare, cu site-ul nostru (vezi aici). Este în interesul nostru comun de a crește împreună, aceasta pentru că avem suficientă experiență în a înțelege cât de important este ca toți să avem cât mai multe posibilități de creștere în orice domeniu și să depășim condițiile social-politice pentru a ne îndrepta cu toții către standardele de prosperitate pe care ni le dorim.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Urmăriți-ne și veți putea constata singuri cele declarate aici!

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii