Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Pe oricare parte ai privi, coaliția PSD-PNL pare a fi formată din vânzători de țară și popor. Dacă, cumva, ați crezut că odată cu Ciolacu vom scăpa de obligativitatea vaccinării, v-ați înșelat. Prin OUG nr. 40/2023, aflată pe ordinea de zi a Camerei Deputaților pentru aprobare, premierul Ciolacu, împreună cu ministrul său, Alexandru Rafila (omul OMS-ului în România), introduce o prevedere care pune sănătatea românilor sub umbrela mafiei mondiale a sănătății. Practic, atunci când Organizația Mondială a Sănătății decide că este necesară o nouă pandemie și profituri pentru companiile farmaceutice care o sponsorizează, premierul Ciolacu prin ordonanța sa (vezi aici https://cdep.ro/proiecte/2023/600/50/2/og652.pdf ) la art. 7 alin. 4 lit. a) a introdus:

“Activitatea prevăzută la art. 6 alin. (3) lit. d) se realizează prin:

USR Salaj

a) asigurarea vaccinurilor pe întreg teritoriul, conform necesităților obiective ale României, ținând cont de recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.”

Este evident că aceste recomandări, care prin tratatul pandemic vor să ni-le bage pe gât și pentru care acum pregatesc astfel de legii, vor fi în funcție de cine produce și sponsorizează următoarea pandemie. Pentru a preveni o astfel de situație, sunați acum deputații și îndemnați-i să nu voteze o astfel de ordonanță care va subordona sănătatea noastră intereselor grupurilor mafioate care controlează OMS-ul.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii