Lucian Bode: Avem asigurată finanțarea proiectului privind Varianta de Ocolire a municipiului Zalău, etapa 2❗️

⚠️ Sunt bucuros să anunț că Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, împreună cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, au semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, intre DN1F, km 79+625 – DJ 191C”.

⚠️ Valoarea totală a proiectului este de 240.466.412,05 lei, din care 172.153.936 de lei reprezintă valoarea totală eligibilă aprobată din Fondul European de Dezvoltare Regională, iar 30.380.106 de lei reprezintă cofinanțarea beneficiarului.

⚠️ Așa cum am mai afirmat și cu alte ocazii, implementarea acestui proiect de infrastructură este unul dintre cele mai importante deziderate ale mele la conducerea Ministerului Transporturilor, un proiect de suflet pe care îl am ca sălăjean. Realizarea acestui obiectiv va atrage, cu siguranță, îmbunătățirea accesibilității regiunii si mobilității populației, bunurilor si serviciilor, în vederea stimulării dezvoltării economice durabile – prin fluidizarea traficului și decongestionarea acestuia în municipiul Zalău. Totodată, prin această investiție urmărim reducerea costurilor de transport, creșterea gradului de siguranță al traficului și înlesnirea cooperării inter-regionale.

Împreună #DezvoltămSălajul
Vesti bune pentru zălăuani și sălăjeni! 1

- Comentarii de la utilizatorii de Facebook -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.