Florin Cițu, seful Guvernului Romaniei, este in asa zisa vizita de lucru in Salaj. Nelipsit la aceste vizite oficiale este si Lucian Bode, care nu pierde nicio ocazie sa se afiseze cu stapanul de moment al Guvernului sau sa-si mai faca ceva imagine publica.

Pretextul de data aceasta a fost stadiul lucrărilor la Centura ocolitoare a municipiului Zalău, desi Bode a fost Ministrul Transporturilor in guvernul (stapanului anterior) Ludovic Orban, si stie foarte clar care este situatia pe centura. Un alt pretext al lui Citu de a se afla in Salaj ar fi maratonul vaccinării anti-COVID, organizat de autoritătile locale din Zalau.

Insa, adevaratele motive pentru care seful Guvernului se afla in Salaj nu sunt nici centura Municipiului si nici sanatatea salajenilor, ci campania sa internă la presedintia partidului si sustinerea candiatului PNL, la primaria orasului de sub poalele Magurei, Simleu Silvaniei.

Practic, Florin Ciţu foloseşte functia de premier pentru campania electorala din PNL si pentru PNL, iar acelasi lucru se poate spune si de catre Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, care vedem ca intre timp si-a schimbat (tradat) stapanul care l-a dus la guvernare.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.