Disclaimer legal și drepturi de autor

Atentie exonerare drepturi de autor

DISCLAIMER

DLDA

Drepturile de autor asupra textelor (articolelor), pozelor sau materialelor video, care apar pe acest site web (www.transilvaniatv.ro) aparţin autorilor, deoarece acest proiect se dezvoltă exclusiv pe baza voluntariatului. În acest sens www.transilvaniatv.ro pune la dispoziție platforma pentru publicarea articolelor în regim exclusiv de voluntariat al autorilor. Distribuirea, preluarea, reproducerea lor integrală sau parţială în formă tipărită şi/sau electronică nu este posibilă fără acordul prealabil al autorilor. Este posibilă citarea unor materiale publicate/difuzate doar și numai cu menţionarea corectă a sursei, a autorilor şi a website-ului www.transilvaniatv.ro. Răspunderea pentru opiniile exprimate aparţin în exclusivitate autorilor articolelor.

Orice declarații exprimate în articole sau prin comentarii, pe acest site, aparțin autorului si nu reflectă opiniile TransilvaniaTV.ro

Pentru orice problemă legată de copyright contactaţi-ne.

DMCA

TransilvaniaTV.ro este un portal web pro-DMCA și, ca atare, Proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea link-urilor de pe site despre care consideră că le încalcă drepturile de autor. Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că prin eliminarea unui link de pe TransilvaniaTV.ro nu vor elimina sursa reală de pe site-ul unei terțe părți. Proprietarii de conținut trebuie să contacteze ei înșiși site-ul de găzduire video pentru a solicita eliminarea. Este complet posibil ca noi să indexăm un videoclip eliminat anterior, care este găzduit folosind o altă adresă URL sau un alt site de găzduire. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne informați conform protocolului DMCA și vom aborda problema. Acceptăm numai solicitările pentru eliminarea unui link real.

Dacă doriți să solicitați eliminarea mai multor linkuri, vă rugăm să utilizați o singură notificare DMCA, dar enumerați toate adresele URL din cererea respectivă. Digital Millennium Copyright Act din 1998 în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al Biroului pentru drepturi de autor al SUA la http://lcweb.loc.gov/copyright/), TransilvaniaTV.ro va răspunde prompt la reclamații privind încălcarea drepturilor de autor, care sunt raportate la TransilvaniaTV.ro agentul drepturilor de autor desemnat identificat mai jos.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricărui drept exclusiv în temeiul drepturilor de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați la următoarele date de contact (PAGINA DE CONTACT).