Astazi am dat curs invitatiei avocatei Elena Radu de a-i suna pe europarlamentarii nostri, pentru a le cere sa nu voteze prelungirea cu un an al regulamentului privind certificatul C-19, prin care diverselor guverne nationale li s-au dat liber (de multe ori nelegal si contrar Constitutiilor) sa ne conditioneze drepturile si libertatile pe baza de vaccinare fortata.

Am putut vedea cu toti, atat cei din tara cat si din strainate, ca desi acest instrument denumit “certificat verde” (pentru a ascunde ca este vorba de un instrument de control) promovat ca un mijloc pentru “a preveni raspandirea bolii”, a fost de fapt un mijloc pentru a ne controla pe noi si in unele cazuri chiar a dus la discriminarea noastra atat la serivicu, cat si in viata sociala.

Comentariu - In timp ce isi cripteaza mesajele, europarlamentarii romani atenteaza la libertatea si sanatatea noastra 2Astfel ca avand o lista cu numerele de mobil al europarlamentarilor romani care au votat pentru acest regulament, am inregistrat fiecare numar pentru ca mai apoi sa le solicit prin Whatsapp sa nu voteze prelungirea lui. Ceea ce am descoperit a fost ca cei care au contribuit la incalcarea vietii noastre private prin acest instrument, nascocit de mintile bolnave de la Bruxelles, folosesc pentru comunicare tocmai aplicatia Signal.

Pentru cine nu stie, Signal este o aplicatie in care mesajele sunt criptate end-to-end, ceea ce inseamna ca numai persoanele care utilizeaza acesta aplicatie pot vedea continutul acestora si nici macar compania in sine. Practic o abordare total diferita de Facebook cu al sau whatsapp, unde in goana pentru bani si pentru putere, creatura lui Zuckerberg a cautat sa forteze milioanele de utilizatori sa accepte accesul la datele si la mesajele private, in scopul monetizarii si a utilizarii lor in scopuri de care nimeni sa nu stie.

Cu toata criptarea pe care o promite Signal, totusi pentru a se promova foloseste acelasi truc folosit si de celelalte aplicatii de comunicare, prin care te anunta daca un numar pe care-l inregistrezi in propria rubrica este prezent in propria aplicatie.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Astfel ca e ciudat, daca nu chiar ipocrit din partea unor europarlamentarilor de ai nostri, care ne-au conditionat viata de un instrument digital, sa vedem cum incearca sa-si protejeze privacy-ul conversatiilor in timp ce noua ne-au creat un infern digital, promovand aceea identitatea digitala menita sa ne controleze orice aspect al vietii noastre inclusiv accesul la internet pe baza de credit social.

Cum acestia nu vor fi o vesnicie europarlamentari si mai devreme sau mai tarziu se vor intoarce in randul poporului ii invitam sa fie mult mai atenti la ceea ce voteaza pana la terminarea mandatului, asta pentru ca in ultimi doi ani am asistat la abuzuri si discriminari de care la un moment ar putea sa beneficieze din plin chiar si ei, pe sistemul “ce semeni azi, culegi maine”.

Ca sa nu continuam sa mancam “fructele otravite” produse de inconstienta acestor europarlamentari si ca sa mai salvam ce se poate din libertatea noastra va invitam sa fiti foarte atenti la votul lor pe acest regulament, iar la urmatoarele alegeri sa va asigurati ca atat ei cat si partidele lor nu vor mai putea sa atenteze la libertatea si sanatatea noastra.

 

 

 

 

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.