Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

In perioada “pandemiei”, care s-a terminat brusc dupa ce o instanta din Alba-Iulia i-a cerut “marelui” Arafat sa faca dovada numirii sale si ca secretar de stat si ca sef al Departamentului de Situatii de Urgenta, s-a dezvoltat moda “vaccinarii la chiuveta”.
A fost modul “deontologic” ale unor medici de a face niste bani, deoarece ar fi fost prea neconvenabil sa combata minciunile si abuzurile facute de guvernul Citu cu ocazia vaccinarii in masa. In aceea perioada discutiile cu privire la vaccinare au fost multe, multi au crezut si cazuta in plasa propagandei guvernamentale ca doar prin vaccinare se poate iesi din pandemie, altii in schimb au incercat sa reziste prin inselatorie apeland la medici si asistenti mai mult sau mai putini corupti. Astfel ca pentru cei care au fost prinsi in astfel de situatii avocata Elena Radu a venit cu idea de a invoca in fata instantei ca ar fi avut suspiciuni cu privire la vaccinuri si ca au incercat sa contracarez efectele urmatoarelor infracțiuni:
– falsificarea sau substituirea de alimente sau produse prev. și pedepsită de art. 357 alin. (2) C.pen. potrivit căruia ”Prepararea, oferirea sau expunerea spre vânzare de medicamente contrafăcute sau substituite care sunt vătămătoare sănătății se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”
– comercializarea de produse alterate prev. și pedep. de art. 358 alin. (3) C.pen. potrivit căruia ”Vânzarea de medicamente cunoscând că sunt contrafăcute, alterate ori cu perioada de valabilitate depășită, dacă sunt vătămătoare sănătății ori și-au pierdut în tot sau în parte eficiența terapeutică, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”
Acum pentru cei care nu ati mai fost niciodata in fata unei instantei trebuie sa stiti ca justitia romana e ca o loterie, adica nu se face pe baza de jurisprudenta, ci pe capacitatea judecatorului pe care il aveti in fata de a-si reaminti Constitutia si Legiile Statului.
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii