Fara doar si poate cosmarul lui Arafat e doamna avocata Mona Petrut din Deva, despre care am mai scris si o sa mai scriem pentru ca este una din putinele persoane care in aceste momente cruciale pentru libertatiile noastre face ceva concret in apararea acestora.

Petrut cea care l-a dovedit in instanță pe șeful DSU ca nu e șeful DSU, ci doar un cosmar al romanilor pe care l-am creat prin nepasarea si somnolenta noastra in fata legiilor si Constitutiei Romaniei, a atras atentia asupra faptului ca judecatorii ar putea sa fie supusi unor presiuni daca romanii nu inteleg sa invoce excepției lipsei calității lui Raed Arafat de reprezentant pentru DSU, în toate dosarele în care este şi DSU, pentru a exista un impact semnificativ la nivel național.

De aceea pe toti cei care inca mai aveti aventuri judiciare din cauza acestui uzurpator de functii va invitam absolut sa invocati in cadrul proceselor voastre (caratina, masca PLF si alte magarii inventate in timpul plandemiei) exceptia acestei lipse. Aceasta este si un mod legal de mobilizare impotriva celor care de mai bine de doi ani de zile ne-au facut viata un cosmar.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii