Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Alternativa Dreaptă, vocea oamenilor din Sălaj. Protest auto împotriva măsurilor fiscale inechitabile 1

USR Salaj

Lideri locali și membri AD aduc lupta în stradă împotriva impactului asupra veniturilor și stabilității locului de muncă.

Într-un gest hotărât de contestare a deciziilor guvernamentale, liderii județeni Gavril Lucian Gal și Ciprian Tomele, din Sălaj și respectiv Bihor, au condus un protest masiv în Șimleu Silvaniei și Zalău. Alături de ei, s-au alăturat liderul AD Horoatu

Crasnei, Liviu Fodoca, Mihaela Lazar din AD Zalău, Raul Chis, reprezentantul AD tineret, și numeroși membri ai partidului.

Cu scandări puternice, participanții au evidențiat impactul iresponsabilității guvernamentale asupra veniturilor și stabilității locurilor de muncă. Întrebările retorice au resonat puternic în rândul manifestanților: “Oare să fim sortiți pieirii ca națiune? Oare vom alege să privim nepăsători cum se prăbușește totul în jur?”

Alternativa Dreaptă și-a reiterat angajamentul pentru bunăstare și s-a opus ferm corupției politice, acuzând partidele aflate la putere de 33 de ani că au contribuit la declinul țării. Apelul lor către cetățeni a fost clar: “Hai alături de noi. Hai alături de Alternativa Dreaptă. Ai grijă de ce-i al tău! Ai grijă de România!”

Protestul a evidențiat determinarea cetățenilor de a se opune măsurilor considerate injuste, transformând străzile într-un ecou puternic al nemulțumirii și cererii de schimbare.

În urma protestului auto din Șimleu Silvaniei și Zalău, liderii partidului Alternativa Dreaptă, Lucian Gal și Ciprian Tomele, au făcut anunțuri îndrăznețe pentru viitor. Aceștia își propun să extindă protestele în toate orașele din Transilvania în următoarele 2 luni, marcând începutul unui veritabil maraton al nemulțumirilor.

Lideri Hotărâți să Străbată Transilvania:

Lucian Gal și Ciprian Tomele au subliniat că nu vor avea odihnă până când nu vor vedea schimbări concrete și rezultate palpabile în rezolvarea problemelor cetățenilor. Marcată de hotărâre și determinare, această inițiativă a liderilor Alternativa Dreaptă are scopul de a aduce vocea nemulțumirilor în fiecare oraș transilvănean.

Protestul Auto: Doar Începutul:

Protestul auto în Șimleu Silvaniei și Zalău este doar începutul unei serii de manifestări care vor pune presiune asupra decidenților politici. Membrii AD vor continua să-și facă auzită vocea, iar Gavril Lucian Gal, prin intermediul portavocei, va rosti revendicările clare și directe ale cetățenilor.

Alternativa Dreaptă Crește în Importanță:

La finalul protestului, liderii partidului au subliniat faptul că Alternativa Dreaptă devine din ce în ce mai influentă în peisajul politic. Ei preconizează că vor juca un rol semnificativ în perioada următoare și că vor obține un scor pozitiv în alegerile viitoare. Cetățenii au fost încurajați să se alăture acestei mișcări, iar Alternativa Dreaptă se conturează ca forță politică pregătită să aducă schimbarea mult așteptată.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii