Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

La Arad putem să descoperim fascinația universului într-un observator astronomic unic, realizat cu pasiune și dedicare de către Torma Csaba din comuna Dorobanți. Acesta a transformat visul său în realitate, creând un loc deosebit de special pentru iubitorii de stele în inima Aradului.

Observatorul astronomic, este rezultatul eforturilor susținute ale pasionatului de spațiu Torma Csaba, care a dorit să aducă cosmosul mai aproape de comunitatea locală. Această inițiativă remarcabilă a prins viață cu sprijinul comunității și a devenit un loc de atracție pentru iubitorii de astronomie.

USR Salaj

Cu un design impresionant și echipamente de ultimă generație, observatorul oferă oportunități unice de explorare a cerului nopții. Torma Csaba, un pasionat atât de spațiu, cât și de muzică, a reușit să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea culturii astronomice în Arad.

Acest observator astronomic nu este doar un loc de privit stele, ci și un centru educativ, Torma Csaba a creat un spațiu unde tinerii și adulții pot învăța mai multe despre secretele universului și pot dezvolta o conexiune profundă cu spațiul cosmic.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii