Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Adela Mîrza, președintele Alternativa Dreaptă, va fi prezentă sâmbătă, 3 februarie 2024, la în Zalău, la un eveniment de lansare a candidatului acestei formațiuni pentru Consiliul Județean Sălaj. Intr-o postare pe facebook președinta AD a avut un atac fulminant la europarlamentarul cel care a promovat cel mai mult în Romania ideologia LGBTQ:
“Domnul Cioloș, („sălăjeanul nostru din popor„) care una spune în țară și alta la Bruxelles, invitat la un post de radio s-a prefăcut că nu știe exact de la ce vine acronimul LGBTQ. (link în com.)
Eu am mai văzut politicieni ipocriți, dar ca domnul Cioloș (Pinocchio 2 sau Ponta 2), mai rar! Cum să nu știe numele celor pe care-i susține de ani buni de zile și pentru ale căror drepturi se bate constant la Bruxelles?
Plângea Twitter-ul de implicarea domnului Cioloș alături de minoritatea LGBTQ și cum ar trebui noi să ne creștem copiii.
Nu am uitat nici cum Dl Cioloș, a votat împreună cu turma USR-PLUS din Parlamentul European mizeria numită „Raportul Matic” care legifera printre altele drepturile bărbaților care vor să nască.
Eu nu am uitat nici cum a votat dânsul sancțiunile asupra Poloniei că, vezi Doamne!, există “riscul” de a fi încălcate în Polonia niște drepturi LGTBQ.
Nu am uitat nici când alături de „europoliticienii” săi români (Ramona Strugariu și alții) de la Renew au votat sancțiuni împotriva propriei țări (României să-i fie suspendate fondurile europene!)
Nu am uitat nici cum domnul Cioloș cel fără (REPER) și „ciolofanii” dânsului au cerut legalizarea drogurilor ușoare.
Și câte și mai câte….(toate proaste!)
Domnule Cioloș, poate aveți nevoie de lecitină că vă lasă memoria. Dar presa,Twitter-ul și FB nu mint! Vi le aducem noi aminte, căci la un simplu click, vă vedem în toată splendoarea!
Sper să nu mai intrați în niciun parlament niciodată! Nu pentru că susțineți drepturi și valori străine de noi, deși vă catalogați drept „un om simplu din popor”, ci pentru că mințiți cu nerușinare și sunteți duplicitar. Pentru că nu sunteți asumat!
Sunteți o caricatură politică cu trestie în loc de coloană vertebrală!”
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii