“Într-o lume a amăgirii universale, a spune adevărul e un act de curaj.” George Orwell

Miercuri seara, Parlamentul și Consiliul Uniunii Europene au dat undă verde proiectului care ar trebui să ne preocupe pe toți: Eudi Wallet este o aplicație de dimensiuni mari proiectată pentru a aduna o serie de activități pe baza unei identități digitale unice, gen certificatul “verde”.

“Green Pass”-ul sau așa-zisul “Certificat verde”, introdus în plină pandemie în 2021, a stârnit deja controverse atunci când a fost impus prin șantajarea populației să se vaccineze. Acum, Comisia Europeană merge mai departe în delirul ei progresist și a obținut aprobarea pentru faza operațională a proiectului Eudi Wallet, o platformă care va gestiona o gamă largă de informații, de la sănătate la plăți digitale.

Odată ce este adoptat formal, cadrul identității digitale europene va intra în vigoare la douăzeci de zile după publicarea în Jurnalul Oficial. Statele membre vor avea apoi 24 de luni pentru a furniza portofele de identitate digitală. În România, fostul ministru al “Cercetării”, Sebastian Burduja, cel care s-a fotografiat cu Klaus Schwab, se ocupă intens de această “identitate digitală”. Acum, din cauza războaielor, atenția oamenilor a fost mutată de la acest subiect foarte sensibil.

La nivelul întregii Europe, există tot mai multe voci îngrijorate cu privire la această “identitate digitală” care va acumula foarte multe informații despre starea de sănătate a fiecărei persoane, plățile sale digitale, și multe alte informații care, în ciuda asigurărilor de securitate din partea Comisiei, vor submina intimitatea și libertățile individuale.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Euro-ul digital, sau al doilea pas către dictatura globalistă, a fost deja anunțat de Banca Centrală Europeană; acesta va fi integrat cu același blockchain utilizat pentru certificatul verde de vaccinare și acest Eudi Wallet. În timp ce se susține că euro-ul digital va fi o oportunitate suplimentară care nu va înlocui complet numerarul, trebuie să înțelegem că de fapt se încearcă trecerea la un sistem social de credit, adică la un control total al comportamentului și a activităților individuale în societate, prin acordarea de puncte sau ratinguri. Acest concept a fost introdus și implementat în China comunistă, unde este utilizat pe larg pentru controlul total al cetățenilor în orice aspect al vieții lor. În perioada impunerii vaccinării, am văzut cum în Canada, denumită de unii “Chinada”, dictatorul neo-marxist Justin Trudeau a blocat conturile celor care s-au opus tiraniei pandemice.

“Vom putea avea primele acte în telefon, fără să mai trebuiască să avem portofelul la noi…” spunea Burduja, fără să explice oamenilor ce înseamnă să fie urmăriți 24 de ore din 24 pe baza cip-ului din aceea carte de “identitate” și să se cunoască tot istoricul vaccinărilor și a celor mai banale plăți pe care le poate face cineva.

Cu toate că intențiile sunt prezentate mereu ca fiind pozitive (strada către iad este mereu pavată cu bune intenții), trebuie să ne gândim că putem ajunge să fim închiși într-un sistem digital cu puteri de decizie fără precedent și să cedăm o putere extraordinară unor birocrați și politicieni fără scrupule, care cu un singur clic ne vor putea lua și șterge drepturi și libertăți fundamentale, exact ca atunci când unii au refuzat să devină cobai pentru profitul companiilor farmaceutice și li s-a interzis participarea la societate, la biserica chiar in Noaptea de Inviere. Să nu uităm că în textele biblice creștine, cu precădere în Cartea Apocalipsei, se vorbește clar de această “bestie” (în acest caz, această aplicație) din categoria „nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul fiarei”.

De asemenea, să ne amintim că înainte de Burduja, era chiar Lucian Bode, fost ministru de interne (care acum este cam pe faraș în cadrul partidului său și foarte disperat să apară la orice eveniment banal pentru a apărea public). În perioada sa de mandat, mulți români din străinătate nu au fost lăsați să intre în țară dacă nu acceptau semnul “bestiei” de Crăciun și de Paști, și anume “vaccinul”, care acum vedem ce efecte dezastruoase are asupra sănătătii si cum modifică ADN-ul persoanelor, adica aceea “imaginea și chip a lui Dumnezeu” în acele persoane vaccinate. Lucian Bode, acest biet suflet rătăcit, ahtiat după putere, încă de pe atunci promova intens ideea “identității digitale” pentru 8 milioane de români, asta doar pentru a fi pe placul stăpânilor din UE și nicidecum în interesul românilor.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii