COLINDĂ-N DAR – CAMPANIE UMANITARĂ – SPIRIDUS PENTRU O ZI

0

Campania umanitară SPIRIDUS PENTRU O ZI. Acolo unde mosul nu ajunge, haideti sa ajungem noi!

Atelierul de Joc Popular alaturi de Oameni cu fapte bune, World Wide BizCom SRL si Crucea Rosie Salaj dau startul campaniei umanitare Spiridus pentru o zi, prin care își propune să aducă bucurie de sărbători unor copii la care moșul nu poate ajunge. Spiridus pentru o zi este o campanie umanitară la prima editie care, cu ajutorul voluntarilor și donatorilor, isi propune să ajungă în casele a mai mult de 50 de copii. Anul acesta, campania de strângere de donații se va derula între 16 – 22 decembrie, urmând ca, pe 23 decembrie, cadourile să fie livrate micilor destinatari.

Spiridus pentru o zi are misiunea de a ajunge cu daruri la zeci de familii de salajeni cu o situație materială modestă și să ofere copiilor lor ocazia de a zâmbi din tot sufletul, măcar de Crăciun.

Prin această campanie, oricine poate afla cum este să fii Spiridus, dăruind copiilor haine noi, încălțăminte noua, jucării ambalate, rechizite, cărți noi, alimente neperisabile, dulciuri ori produse de igienă, donând bani in contul Societatii Naționale de Cruce Roșie FILIALA SĂLAJ la RO70 BRDE 320S V288 3619 3200, deschis la BRD Zalau sau înscriindu-se ca voluntar pentru a imparti cadourile.

Donațiile constând în bunuri materiale (noi si sigilate) vor fi colectate în perioada 16 – 22 decembrie, la adresa Crucii Rosii Salaj din Loc. Zalău, str. 9 MAI Nr. 10, Bl. R, Ap. 1, Jud. Sălaj, infoTEL: 0260 613 452, în intervalul orar 08:00 – 15:00. Cei ce trimit prin curier sau aduc personal donațiile pot ajuta la sortarea lor dacă atașează un bilet cu vârsta ideală a destinatarului, măsura la haine sau încălțăminte și dacă se potrivesc mai bine unei fetițe sau unui băiețel.

O altă posibilitate de a deveni Spiridus pentru o zi este fie ajutorul la pregătirea cadourilor, sortând și distribuind donațiile în perioada 16 – 22 decembrie la sediul asociației, sau promovând această inițiativă pe rețelele sociale. La sfârșitul campaniei, pe 23 decembrie, cadourile vor fi distribuite către micii destinatari pentru ca niciunul din ei să nu se trezească în dimineața Crăciunului fără o mică bucurie.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Date contact: 0751.052.013 (Adriana) sau 0744.819.028 (Larisa)

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii