Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Între 10 și 14 decembrie 2023, Clubul Sportiv Municipal Zalău (CSM Zalău) este reprezentat cu mândrie la Campionatul Național pentru Seniori, desfășurat în Brăila. Competiția adună în ring talente remarcabile, iar CSM Zalău își trimite sportivii pentru a lupta pentru onoarea și prestigiul clubului.

La categoria de -67 kg, Chis David intră în ring cu 19 meciuri în palmares, dintre care a câștigat 11. Cu determinare și pasiune pentru sport, Chis David se pregătește să ofere spectacol și să aducă la Zalău o medalie de preț.

USR Salaj

Pe de altă parte, la +92 kg, avem pe Magdas Paul, un campion în devenire cu un palmares impresionant. Cu 112 victorii în 129 de meciuri, Magdas Paul a dominat în 2023, obținând 10 victorii din 10 meciuri disputate. Este de menționat că Magdas Paul este deja campion național la categoria seniori U22 pentru acest an.

Cu o istorie de succes în competițiile de tineret și juniori, Magdas Paul a urcat treptele podiumului în diverse competiții, inclusiv Cupa României și Campionatele Naționale. Așteptările sunt mari pentru acest talent promițător, iar dorința de a aduce acasă o medalie la CSM Zalău este un obiectiv realist.

Despre obiectivele echipei pentru această competiție, antrenorul Poputea Adrian afirmă: “Nu ne-am trasat un obiectiv pentru această competiție la începutul acestui an, dar palmaresul lui Paul ne obligă să ne întoarcem cu cel puțin o medalie.”

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii