Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Una dintre trompetele globalismului la noi în țară, ziarul online evz.ro, a publicat un articol despre portofelul digital pe care Comisia Europeană vrea să-l impună.

Încă din primele rânduri, dar mai apoi în întregul articol, putem observa cum această trompetă se fereste să spună că de fapt se introduce o identitate digitală, pentru că altfel nu ai cum să spui că doar printr-o semnătură poți avea acces la toate aplicațiile online. Semnătura electronică este un identificator unic asociat cu utilizatorul și este folosită pentru a confirma identitatea acestuia, nu doar pentru a introduce o parolă.

USR Salaj

“Portofelul digital va fi completat de semnătura electronică a posesorului, care va asigura accesul la toate aplicațiile online fără a mai fi necesară introducerea parolei”, scrie evz.ro și, ca să ne convingă de utilitatea acestui portofel, ne aburește cu faptul că acestea ar fi pline de acte, carduri și bani și că, pentru a le „aerisi”, Comisia Europeană a propus portofelul digital. Ori nimeni nu a cerut Comisei Europene (niște birocrați nealeși de nimeni) să ne aerisească portofelele și nici să ne impună o identitate digitală.

Trompeta globalistă ne asigură că “Inițiatorii proiectului au explicat că datele vor fi protejate. Mai mult, nici statul nu va putea accesa datele respective fără a cere acordul în prealabil”, ori aceste afirmații nu am avea de ce să le dam crezare, pentru că în lumea digitală pericolele ne pândesc la tot pasul. Datele noaste sunt mult mai sigure în portofelele noastre, iar atâta timp cât vedem că guvernele supraveghează oamenii prin Apple și Google (conform unei declarații a unui senator al SUA), nu avem de ce să credem că nici măcar statul nu le va putea accesa. Ori tocmai aici apare o problema: dacă Statul nu le poate accesa, cine le va accesa, cine va avea acces la milioane de date ale românilor și unde vor fi stocate aceste informații? Și mai ales cui servește baza asta enormă de date? Răspunsul îl găsim în intenția Organizației Mondiale a “Sănătății”, ceea sponsorizată de Big PIG Pharma, de a introduce așa-zisele “pașapoarte de sănătate”, similare acelor green pass-uri (certificate verzi), prin care oamenii au fost șantajați si discriminati să-și inoculeze produse experimentale despre care nici măcar premierii și miniștrii statelor nu știau ce conțin cu adevărat, dar cu toate astea le-au achizitionat la îndemnul Comisei Europene.

Sigurul mod de a pune frână acestor planuri diabolice de control total al populației este să fim atenți pe cine trimitem anul viitor în Parlamentul European.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii