Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Anuntul facut de guvernul (Ma)ciuca, prin intermediul reprezentantilor intereselor straine gen OMS, UE, etc. la Bucuresti, cu privire la “masurile de relaxare” este o noua fereastra de tip Orveton. Este acel tip de manipulare prin care se incearca a se obisnui lumea cu “starea de alerta” care continua sa ne erodeze drepturile si libertatile fundamentale. Daca ati crezut vreodata ca prin revenirea la puterea a PSD lucrurile ar fi fost mai bune, iata ca prelungirea alertei cu inca alte 30 de zile, indica clar ca politica impusa din afara nu s-a schimbat, iar fara o iesire in masiva in strada lucrurile nu se vor schimba, din contra risca sa se inrautateasca, vazand inistenta cu care se incearca impunerea certificatului verde “rebranduit” de Rafila.

De la aceasta situatie de continua “stare de alerta” nu putea sa lipseasca contributia presei. Asa cum regimul lui Ceausescu avea parte de presa sa, tot asa si are regimul lui Iohannis-Rafila-Arafat. Doar daca esti batut in cap si miluit cu bani de la guvern pentru a impinge manipularea poporului, poti sa spui si sa scrii ca in acest moment avem de a face cu “noi masuri de relaxare”, iar pentru a va convinge voi insiva ca nu putem vorbi de o “relaxare” este suficient sa va uitati la noua hotararea de guvern sa vedeti cate masuri aberante au ramas in continuare su pretextul “pandemiei”.

USR Salaj

Alternativa testarii pentru a putea participa la diverse activitati, nu este o masura de relaxare, ci o forma de “taxa de protectie” pusa de guvernul (ma)ciuca pe libertatea noastra obtinuta cu mari sacrificii dupa caderea regimului comunist, in timpul Revolutiei din 1989. Nu va asteptati din partea fortelor de ordine, dupa ce au fost obisnuite ca pe timpul lui Ceausescu sa calce tot in picioare, prin sanctionari si amenzi absurde sa-si schimbe dintr-o data atitudinea pentru ca e “seara de Craciun”. Cu ajutorul lor si cu cel al presei de fapt gasca care sta in spatele acestui guvern si a oricarui guvern indiferent de culoare si multiculoare politica vrea permanetizarea normelor impuse prin hotararile de guvern luate pe baza de “alerta”.

Ca sa va convingeti de cele spuse puteti citiți aici HG 1242/2021 – anexa http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/249083

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii