Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

La al-13 lea Summit Mondial asupra Sanatatii, tinut la Berlin in luna octombrie a acestui an, Stefan Oelrich, membru in Consiliului de Administrație al Bayer, una dintre cele mai importante multinaționale farmaceutice din lume a facut o declaratie socanta cu privire la vaccinurile mRna produse de Pfizer și Moderna, pe care acum guvernele lumii le impun prin santaj populatiei.

Olrich a declarat nici mai mult, nici mai putin ca: “Vaccinurile mRNA sunt terapii celulare si genetice, iar publicul nu ar fi fost de acord sa le ia daca nu ar fi fost pandemia”. “Pandemia – a spus Olrich care este si șef al diviziei farmaceutice a aceleiasi companii – a creat un consens asupra inovatiilor pana acum de neconceput. Facem cu adevarat acest salt pentru a impulsiona inovația, noi, ca si companie Bayer, in aceste terapii celulare și genice… In fond, vaccinurile cu mRNA sunt un exemplu de terapie celulara și genica.”

USR Salaj

“Dacă am fi intrebat în urmă cu doi ani publicul “Ați fi dispus să luați o terapie genica sau celulara și sa vi-l injectati în corpul dumneavoastra?” probabil că am fi avut o rata de refuz de 95%” a mai spus directorul Bayer.

Sunt afirmatii extrem de grave in contextul in care ni se cere “consensul liber si informat” prin santjarea cu certificatul verde, pentru niste vaccinuri la care nu le cunoastem efectele averse pe timp indelungat.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii